Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Desant clujean de business în Sălaj. Ce domenii vizează investitorii

Delegația întreprinzătorilor a fost formată din companii care au afaceri în industria de software, digital marketing, industria mobilei, tehnologie și inginerie.
Investitorii clujeni s-au întâlnit cu administrațiile din principalele localități ale Sălajului

O delegație a mediului de afaceri din Cluj s-a deplasat în Sălaj pentru concretizarea avantajelor competitive și a perspectivelor de dezvoltare de noi investiții în acest județ.

Delegația întreprinzătorilor a fost formată din companii care au afaceri în industria de software, digital marketing, industria mobilei, tehnologie și inginerie.

Aceștia au fost însoțiți re reprezentanți ai Primăriei Cluj-Napoca și de specialiști de la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Programul vizitei a inclus și o întrevedere cu conducerea Consiliului Județean Sălaj – președintele Dinu Iancu-Sălăjanu, vicepreședinții Cristian-Claudiu Bîrsan și Robert-Istvan Szilagyi. Au fost prezenți administratorul public, Marian-Paul Maghiu, secretarul general al județului, Cosmin-Radu Vlaicu.

La întâlnire au mai luat parte viceprimarul Zalăului, Teodor Bălăjel, primarii orașelor Șimleu Silvaniei – Cristian Lazăr, Jibou – Dan Ghiurco, Cehu Silvaniei – Ervin Balint, managerul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Țara Silvaniei – Daniel Stejeran, reprezentanți ai Direcției Investiții și Programe Publice din CJ Sălaj.

O delegație a mediului de afaceri din Cluj s-a deplasat în Sălaj pentru concretizarea avantajelor competitive și a perspectivelor de dezvoltare de noi investiții în acest județ.

“Sălăjenii vor să se întoarcă acasă”

Discuțiile s-au concentrat asupra avantajelor competitive și a perspectivelor de dezvoltare de noi investiții în județul Sălaj.

“Ne dorim să schimbăm paradigma în județul nostru, întrucât de-a lungul timpului ne-am dovedit a fi un furnizor de resursă umană pentru județul Cluj și pentru străinătate. Avem sălăjeni care lucrează peste tot în lume și care ar vrea să se întoarcă acasă și să contribuie la dezvoltarea comunității lor.

Este datoria noastră, a administrației publice locale, atât să îi motivăm pe cât mai mulți să revină pe meleagurile natale, cât și să creăm un cadru atractiv pentru investitorii de succes. Pentru a avea sorți de izbândă, ne trebuie o infrastructură rutieră bine dezvoltată, ne trebuie investiții în infrastructura de sănătate, educațională și turistică, precum și să îmbunătățim calitatea vieții cetățenilor.

Am făcut și continuăm să facem pași importanți pentru atingerea acestor obiective, iar proiecte precum amenajarea parcului industrial, construcția unui nou bloc operator, înființarea centrului oncologic, reabilitarea și modernizarea drumurilor județene creează premise pentru dezvoltarea durabilă a Țării Silvaniei”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
O serie de degustări de vinuri ale Cramei Jelna vor avea loc la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud (CMBN) cu prilejul evenimentului “Sânziene la Muzeu”.

Crama Jelna va face degustări la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud

Articolul următor
DoubleTree by Hilton Cluj - City Plaza aniversează cinci ani de când și-a deschis porțile către public sub brandul DoubleTree by Hilton.

Hotelul DoubleTree by Hilton face cinci ani de activitate pe piața turistică a Clujului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share