Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Crama Jelna va face degustări la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud

O serie de degustări de vinuri ale Cramei Jelna vor avea loc la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud (CMBN) cu prilejul evenimentului “Sânziene la Muzeu”.

O serie de degustări de vinuri ale Cramei Jelna va avea loc la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud (CMBN) cu prilejul evenimentului “Sânziene la Muzeu”.

Acesta se va derula în 25 iunie, la CMBN, sub sloganul “Cămeșa sunt eu”. Manifestarea cuprinde ateliere pentru comunitate, târg cu vânzare, momente artistice, expoziții de etnografie și artă. CMBN este organizat în colaborare cu Asociația Copacul de Cafea.

Pe de altă parte, Crama Jelna va găzdui, în localitatea Budacu de Jos, în 30 iunie, un concert de vioară și chitară susținut de Alexandru Tomescu și Dragoș Ilie din opera lui Niccola Paganini.

Cramă de tip boutique

Jelna este o cramă mică, de tip boutique, unde sunt îngrijite 26 ha de vie în satul cu același nume, pe culmile din Dealu Negru, în arealul Lechința. Aceasta se află la 5 km de municipiul Bistrița și este deținută de familia Moldovan.

Plantația de viță-de-vie cuprinde soiurile Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel, Fetească Regală, Fetească Albă și Pinot Noir.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Mai multe academii de sport se profilează la Cluj, cu finanțare privată sau publică, principalul obiectiv fiind intrarea cluburilor locale în Champions League.

Clujul finanțează “fabrici” de sportivi. “Putem să scoatem aici viitorul Mbappe”

Articolul următor
Delegația întreprinzătorilor a fost formată din companii care au afaceri în industria de software, digital marketing, industria mobilei, tehnologie și inginerie.

Desant clujean de business în Sălaj. Ce domenii vizează investitorii

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share