Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Șeful Aeroportului Internațional Timișoara caută investitori în Emiratele Arabe Unite

Directorul Aeroportului Internațional Timișoara a plecat în Emiratele Arabe Unite pentru a căuta investitori interesați să colaboreze la dezvoltarea zonei cargo a porții aeriene a capitalei Banatului.

La invitația ministrului transporturilor, Sorin Grindeanu, directorul Aeroportului Internațional Timișoara „Traian Vuia”, Daniel Stamatovici, face parte din delegația Guvernului României care efectuează o vizită de lucru în Emiratele Arabe Unite.

Din delegație fac parte: ministrul transportuilor, Sorin Grindeanu, ministrul agriculturii, Adrian Chesnoiu, ministrul economiei, energiei și mediului antreprenorial, Virgil Popescu și premierul României, Nicolae Ciucă, care conduce delegația.

Daniel Stamatovici va participa la discuții oficiale referitoare la posibilitățile de deschidere a unei colaborări cu UAE, privind dezvoltarea zonei cargo a aeroportului, astfel încât acesta să-și maximizeze importanța internațională.

Aeroportul Timișoara are o localizare strategică și cu avantaje majore, capacități operaționale importante și o infrastructură care permite realizarea unui centru logistic intermodal de mari dimensiuni, pentru operațiuni de transport marfă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC) a anunțat reluarea zborurilor directe spre Constanţa, operate de Blue Air.

Zborurile Cluj – Marea Neagră au fost reluate

Articolul următor

Direcția Fiscală a Municipiului Timișoara are un nou sediu, modern, ridicat de Iulius Town

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share