Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Guvernele României și Serbiei semnează la Timișoara protocolul pentru realizarea autostrăzii spre Belgrad

Realizarea autostrăzii care să lege Timișoara de capitala Serbiei va fi din această săptămână mai aproape de realizare. Joi se va semna, în orașul de pe Bega, protocolul care va stabili condițiile realizării acestui proiect de infrastructură.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, se va afla, joi, la Palatul Administrativ din Timișoara. Aici este programată o întâlnire de lucru cu omologii din guvernul Serbiei. La final va avea loc semnarea Protocolului pentru construcția Autostrăzii Timișoara – Moravița între Guvernul României și Guvernul Republicii Serbia.

Autostrada Timișoara – Moravița va avea aproximativ 70 de kilometri și va porni din autostrada A1, din zona Remetea Mare. Va traversa Timișul pe la Jebel și Voiteg, până la granița cu Serbia. Inițial, propunerea era pentru realizarea aici a unui simplu drum expres.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior
Societatea clujeană de construcții Diferit va relua lucrările abandonate de Kiat pe drumul județean dintre Cluj și Alba.

Drumul județean Cluj – Alba: Diferit vine, Kiat pleacă

Articolul următor
ctpark mogosoaia

CTP livrează un centru logistic de 35.000 mp pentru A&D Pharma - Dr.Max Group, pe Centura Capitalei

Citește și:
Citeste mai mult

Start-up Nation aproape de start

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a publicat vineri, 24 iunie 2022, procedura finală de implementare a programului pentru stimularea…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share