Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Untold Festival a intrat în Top 5 mondial

Festivalul Untold, de la Cluj-Napoca, a intrat în lista celor mai mari cinci festivaluri ale lumii, conform datelor companiei de analiză Viberate.

Untold Cluj a intrat în lista celor mai mari cinci festivaluri de muzică electronică ale lumii, conform datelor companiei de analiză Viberate.

Viberate a publicat rezultatele analizei anuale Post-Pandemic Festival Report, potrivit HotNews. E un raport detaliat în care au fost incluse date legate de cele mai mari festivaluri, cei mai solicitați artiști din lume, tendințele din industria muzicală, nivelul de încasări la nivel global.

La capitolul Top Festival au fost analizate 500 de festivaluri din lume, line-up-ul evenimentelor, prețurile biletelor și abonamentelor. Viberate a realizat și un studiu în care au fost implicați organizatorii de festivaluri.

Clasamentul celor mai mari cinci festivaluri din lume a fost realizat pe baza scorului de performanță care include popularitatea, artiștii incluși în line-up, postările și mențiunile pe propria pagină a profesioniștilor din industrie.

Scor calculat de cinci ani încoace

Scorul final este calculat pe baza fiecărei ediții, începând cu 2018. 330 de festivaluri, 18.215 artiști confirmați la aceste evenimente au stat la baza rezultatului final al raportului Viberate.

La secțiunea Electronic Music Festival, acest gen de evenimente fiind și dominant la nivel global, Untold a intrat în Top 5 cele mai mari festivaluri din lume, alături de Tomorrowland (Belgia), Ultra Music Festival (Miami), Electric Daisy Carnival (Las Vegas), Lollapalooza (Brazilia).

Festivalul Untold 2022 va avea loc, între 4 și 7 august, la Cluj-Napoca. Printre artiștii confirmați: David Guetta, Don Diablo, Hardwell, Alok, Morten, Kygo, Steve Aoki, Lost Frequences, Tujamo, Paul Kalkbrenner, Above and Beyond, Borgore, Dub Fx, Woodnote.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Industria auto conduce spre electric, însă provocările nu lipsesc

Articolul următor
Culoarul de mobilitate nord, un nou bulevard pe axa Est-Vest, de-a lungul căii ferate, a fost prezentat la o dezbatere publică a Centrului de Inovare și Imaginație Civică (CIIC).

Prime Kapital vrea un complex de 120 mil. euro la Cluj. Mall, apartamente și birouri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share