Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Street Music Festival la Satu Mare

În perioada 1-3 iulie, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul cultural G.M. Zamfirescu și Asociația Culturală pentru Tinerii din Satu Mare organizează din nou unul dintre cele mai spectaculoase evenimente cultural-artistice, Street Music Festival.

Pe parcursul celor 3 zile, în mai multe locații amenajate, cei peste 20 de artiști invitați vor susține nu mai puțin de 100 de spectacole în fața publicului sătmărean și a celor care vizitează Satu Mare în weekend.

Artiști care vor evolua

Artiștii al căror producții care vor tăia respirația publicului și vor evolua pe străzile Sătmarului vor sosi din peste 10 țări din Europa, dar și de pe alte continente. De exemplu, din Japonia va sosi EPPAI, un clovn-muzician care, cu siguranță va fi favoritul copiilor, la fel cum va fi și Mr. Mustache și Davide Fontana care vor sosi din Italia. Showuri spectaculoase cu foc vor prezenta Plucie Ogniem care vine din Polonia, precum și formația Aliatrix din Cehia.

Linia artistică va fi dusă mai departe de soții Kate și Pasi din Finlanda, precum și Muy Moi Show din Spania. Unul din artiștii care au mai fost la o ediție precedentă a Street Music Festival este cel care a câștigat competiția artistică din 2021, unul din membri formațiunii La Sbrindola, care anul acesta prezintă un show cu totul nou și special.

photo: Gönczy Tamás

Apoi, linia muzicală a spectacolelor stradale va fi reprezentată, printre altele, de către HuMen Brass Band, de arhicunoscutul Suncity Brass Band și de prestațiile lui Cano Guru care vine direct din Portugalia la Satu Mare.

Alături de performerii muzicali și artistici, cei prezenți vor avea parte și de preparate de excepție și băuturi care îi vor răcori în zilele toride de vară,.

Momentele artistice vor fi prezentate de către invitați în diferite puncte ale zonei centrale, în toate cele 3 zilele de festival, spectacolele începând cu orele 19.00 și până la miezul nopții.

Locații

Asemeni anilor precedenți, festivalul se va desfășura în zona centrală a orașului, în mai multe puncte prestabilite. Pe bulevardul Transilvania, la baza pasarelei construite recent pentru bicicliști se va situa primul punct artistic, urmată de scena intitulată Ecomatrix amplasată în centrul nou, recent renovat, următoarele două puncte fiind amenajate în zona de evenimente de pe pasajul Corneliu Coposu – aici fiind amplasată scena principală pe are vor evolua muzicienii stradali și formații de tip brass bands, precum și la baza pasajului unde va fi scena TransPink. Artiștii pot fi vizionați și ascultați și pe strada Decebal, unde va fi petrecere de excepție seară de seară, iar la Casa Vecsey, în curte, publicul va putea savura producții de muzică electronică.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Pentru mașini hibrid, Dräxlmaier investește 200 de milioane de euro în producția de sisteme de baterii

Articolul următor

Automobil electric personal, inventat la Sibiu: „Cei mai interesați au fost cei din Asia”

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share