Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Urmează 11 weekend-uri de petreceri pe plaja de la Ghioroc – Arad

Peste 10 000 de arădeni au fost duminică la Ghioroc, la deschiderea Festivalului de Vară (Summer Fest). Evenimentul a devenit deja o tradiție în calendarul estival național. El este organizat de Primăria Ghioroc, Liga Studenților Universității ,,Aurel Vlaicu” și Consiliul Județean Arad.

Plaja Ghioroc – Litoralul Vestului

Duminică, deschiderea petrecerilor pe plajă a avut parte de o organizare spectaculoasă cu tunuri de spumă, zăpadă artificială și bătălie a culorilor care a umplut plaja Ghioroc de nuanțele aprinse ale verii.

Primarul comunei Ghioroc, Corneliu Popi Morodan, susține că la evenimentul de duminică au participat peste 10 000 de arădeni. Plaja a fost neîncăpătoare, iar în parcarea lărgită de pe ,,Litoralul Vestului” a fost un du-te-vino permanent de autoturisme.

,,Anul acesta am adus elemente noi de culoare pe plaja din Ghioroc, leandri, palmieri, am împrospătat nisipul fin de pe malul lacului. Am fost atenți și la extinderea zonei comerciale, ca ea să se încadreze în conceptul stațiunii de interes local Ghioroc. Avem deja foarte multe solicitări și pentru închirierea căsuțelor de agrement”, a declarat primarul Popi Morodan.

,,Litoralul Vestului este rezultatul muncii noastre. Stațiunea Ghioroc este un proiect al primăriei locale și al Consiliului Județean Arad. La cinci ani de la demararea proiectului avem, iată, în județul Arad un pol de atracție turistică unde mii de tineri vin în fiecare weekend să se simtă bine”, a precizat Iustin Cionca, președintele CJ Arad, prezent la evenimentul de duminică.

Reprezentanții Universității ,,Aurel Vlaicu” Arad au postat pe Facebook următorul mesaj: ,,Evenimentul de duminică a fost senzațional! Și este doar începutul unei veri incendiare. Vă așteptăm pe plajă!”.

Timp de 11 săptămâni urmează weekenduri cu muzică, petreceri pe plajă și o atmosferă de litoral pe malul lacului Ghioroc.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Lanțul de școli și grădinițe bilingve Maple Bear a contractat o finanțare de 100 de milioane de euro de la Vantage Capital pentru extinderea rețelei de francize din Europa Centrală și de Est (ECE).

Rețeaua Maple Bear se extinde în zona Clujului cu fonduri de la Vantage Capital

Articolul următor
Administrația județeană a demarat procedurile de licitație pentru finalizarea Drumului Bistriței după eliminarea asocierii Napoca SA – Operes.

CNAIR a emis primele certificate negative pentru companiile cu care lucrează și sunt neserioase.

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share