Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Au fost depuse șase oferte pentru tunelurile pentru urși din autostrada Lugoj – Deva

Șase ofertanți, grupuri de firme din România, Turcia și Grecia, au depus oferte pentru realizarea tronsonului cu tuneluri pentru urși din autostrada Lugoj Deva

Un număr de 6 oferte au fost depuse pentru Proiectarea și Execuția lucrărilor pentru Lotul 2 al Autostrăzii Lugoj –Deva (secțiunile E și D), cu o lungime de 9,13 km. Urmează evaluarea acestora.

În cadrul acestui contract, câștigătorul va construi inclusiv 2,13 km de tunel forat compus din două galerii unidirecționale.Pentru proiectul cu o valoare maximă estimată de 2,593 miliarde lei (fără TVA) au depus oferte proiectanți și constructori din România, Grecia și Turcia.

Contractul este finanțat prin PNRR- prevede termene de maximum 11 luni pentru proiectare și de 34 de luni pentru execuție.

Vă reamintim că acest tronson a fost deja licitat, câștigat de o companie turcească, iar licitația anulată, după ce oferta a fost considerată neconformă tehnic. Mai precis, suma licitată de turci era mai mică și decât valoarea licitației lansate acum un an, fără a mai considera și creșterile la prețurile de materiale din acest moment.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Administrația județeană a demarat procedurile de licitație pentru finalizarea Drumului Bistriței după eliminarea asocierii Napoca SA – Operes.

CNAIR a emis primele certificate negative pentru companiile cu care lucrează și sunt neserioase.

Articolul următor
Compania care va superviza proiectarea, execuția și garanția primei linii de metrou din Cluj va încasa 125 de milioane de lei.

Ofertanții pentru proiectul metroului de Cluj, păsuiți până în august

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share