Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Companiile din Brașov cu cele mai bune performanțe din ultimii 31 de ani vor fi premiate

Aerial drone panoramic view of Brasov at sunrise, Romania. Roads with cars, residential buildings, yellowed trees, Carpathians on the background.

Companiile din județul Brașov care au înregistrat cele mai bune rezultate economice în ultimii 31 de ani vor fi premiate în cadrul unei gale, organizate de Consiliul Județean Brașov și Camera de Comerț și Industrie Brașov.

În ședința din 30 iunie, CJ Brașov a adoptat o hotărâre care prevede încheierea unui acord de colaborare între cele două instituții în vederea organizării evenimentului „Gala premiilor excelenței în afaceri”. „Protocolul de colaborare are în vedere crearea unui parteneriat pentru desfășurarea acestui eveniment de elită al societăților comerciale brașovene care au înregistrat cele mai bune rezultate economico-financiare pe parcursul ultimilor 31 de ani”, se menționează în acord.

Evenimentul se află la a 16-a ediție și va avea loc pe data de 7 iulie în incinta terminalului Aeroportului Internațional Ghimbav-Brașov.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Operatorul regional de apă și canal din Timiș a semnat contractele de execuție pentru trei noi stații de epurare complet automatizate

Articolul următor
Constructorul bistrițean Frasinul a anunțat finalizarea lucrărilor la o șosea din zona Moldovei mai repede cu un an decât termenul prevăzut în contract.

Se întâmplă în România. Frasinul SRL va termina un drum cu 1 an mai devreme

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share