Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rotary Club are un nou guvernator în districtul pentru România și Republica Moldova

florin marginean rotary club romania

La Alba Iulia a avut loc, vineri, 1 iulie, ceremonia de rotire a Colanului de Guvernator Rotary a districtului pentru România și Republica Moldova. Acesta va fi purtat de Florin-Daniel Mărginean, fiind transmis de actualul guvernator Adrian Luca.

Evenimentul a fost găzduit de Sala Unirii din Cetatea Alba Carolina. La eveniment au fost prezenți și președintele Consiliului Judțean Alba, Ionel Dumitrel, primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, precum și deputatul Florin Roman și rectorul Universității „1Decembrie 1918”, Daniel Breaz.

rotary club romania noul guvernator

Florin-Daniel Mărginean s-a născut la Alba Iulia. Este membru al Clubului Rotary din anul 2014. Este manager general și peisagist al companiei Bell Flover SRL și fondator al brand-ului “Toskana Garten” în anul 2002. Din 2016 este și membru fondator a Asociației Antreprenorilor de Peisagistică din România.

Rotary este o rețea mondială de persoane care se implică în cauze sociale, proiecte locale etc. La nivel mondial, Rotary International este alcătuită din peste 34.000 de cluburi Rotary din întreaga lume.

Primul club Rotary a fost înființat în România în anul 1929, mişcarea rotariană fiind interzisă în 1939. În anul 1992, cu sprijinul rotarienilor francezi, s-a reînființat Clubul Rotary Bucureşti, iar la 1 iulie 1996, România a fost desemnată de către Rotary International drept “zona de expansiune rotariană”, împreună cu Republica Moldova.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Traficul turistic în iunie la Băile Figa este dublu față de cel din aceeași perioadă a anului trecut.

S-a dublat numărul turiștilor de la Băile Figa

Articolul următor

Toate cele 41 de județe s-au înscris în Uniunea Națională a Patronatului Român

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share