Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Toate cele 41 de județe s-au înscris în Uniunea Națională a Patronatului Român

Vineri, 1 iulie 2022, al 41-lea județ al țării a intrat pe harta coagulării mișcării patronale și a corpurilor profesionale. 206 organizații patronale și corpuri profesionale din toate cele 41 de județe ale României au răspuns inițiativei UNPR de a-și uni forțele pentru o mai bună reprezentare a intereselor companiilor private și a corpurilor profesionale din țara noastră.

În sala de consiliu a Prefecturii Județului Covasna, în prezența prefectului judetului Covasna Raduly Istvan și a vicepreședintelui Consiliului Județean Jakab Istvan-Barna, Camera de Comerț și Industrie, prin președintele Andras Gyorgy, Baroul Covasna, prin prodecanul Laczko Geza, UGIR Covasna, prin președintele Chirilă Titus și UNPR, prin președintele Ioan Lucian au semnat Acordul de Parteneriat ce consfințește voința comună a celor 4 reprezentanți ai mediului de afaceri și cel al corpurilor profesionale, de a deveni parteneri în reprezentarea intereselor mediului de afaceri din județ.

Atât prefectul județului cât și vicepreședintele Consiliului Județean și-au exprimat satisfacția de a fi prezenți la un eveniment atât de important pentru mediul de afaceri din județul Covasna.

Camera de Comerț și Industrie din județul nostru va susține și va fi un partener activ în realizarea obiectivelor comune fixate de acest parteneriat, punând la dispoziție vasta experiență pe care o are’’, a ținut să precizeze președintele Camerei de Comerț Andras Gyorgy.

Astăzi se încheie o etapă importantă din ceea ce ne dorim a fi, unirea tuturor forțelor patronale și a corpurilor profesionale, dupa 6 ani de perseverență și muncă asiduă’’, a subliniat președintele Uniunii Naționale a Patronatului Român, cel care pe parcursul celor 6 ani a vizitat toate cele 41 de județe ale țării, propunând Acordul de parteneriat.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior
florin marginean rotary club romania

Rotary Club are un nou guvernator în districtul pentru România și Republica Moldova

Articolul următor

Adrian Crivii a devenit președinte mondial al evaluatorilor

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share