Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Adrian Crivii a devenit președinte mondial al evaluatorilor

Ceremonia de învestire a noului președinte a avut loc la Berlin

Fondatorul grupului Darian DRS, Adrian Crivii, a preluat funcția de președinte executiv al Organizației Mondiale a Evaluatorilor (OME).

Evenimentul de alegere a evaluatorului clujean în fruntea OME s-a petrecut în cadrului unei ceremonii derulate în capitala Germaniei. “La Berlin am preluat funcția de președinte executiv al OME pentru mandatul 2022-2024. Aici a avut loc conferinta națională a celei mai importante organizații de consultanță financiară din Germania (HypZert).

Cu această ocazie a avut loc și Conferința IVSC-WAVO a celor mai reprezentative organizații ale evaluatorilor ce reunesc peste 350.000 de membri, din 150 asociații și 38 de tări. Asociatia Națională a Evaluatorilor din România (ANEVAR) are o prezență apreciată în cele două organizații”, a relatat Crivii.

Grup cu patru divizii la Cluj

Darian a luat fiinţă în 1990, ca una dintre primele societăţi cu capital privat româno-elveţian, fiind activă la început pe segmentul consultanţei în implementarea sistemelor informatice de reţele de calculatoare orientate spre gestiune economică.

În 1993 activitatea s-a îndreptat către servicii de evaluare şi consultanţă în domeniul economic, management şi consultanţă financiară, compania fiind implicată în evaluări încă de la începutul procesului de privatizare.

Din 1997, Darian începe activitatea de evaluare a proprietăţilor imobiliare specializate, odată cu evaluarea activelor deţinute de întreprinderi şi continuând cu evaluarea primelor spaţii comerciale intrate în procesul de privatizare.

Compania a oferit asistenţă clienţilor săi în elaborarea de planuri de afaceri, studii de restructurare, studii de fezabilitate în procesele de obţinere a creditelor şi finanţărilor, dar şi asistenţa în proiecte de finanţare prin fonduri europene.

Crivii este implicat, ca majoritar sau minoritar în patru societăți cu numele Darian: DRS SA, DRS Tax, DRS Evaluare și DRS Project Management. Societatea pe acțiuni, în care Crivii deține 64% a avut afaceri de 9,1 milioane de lei și un profit net de 2,1 milioane anul trecut, cu 12 angajați.

“Clujul imobiliar va intra în sarabanda crizei”

Evaluatorul clujean anticipa faptul că recesiunea în Europa va fi inevitabilă din cauza războiului din Ucraina, conform Buzz News. „Clujul o să intre în sarabanda crizei, nu poate fi decuplat de economia globală. Până la sfârșitul acestui an vor fi sigur schimbări semnificative în privința numărului de tranzacții și la nivel de preț de tranzacționare”, a spus Crivii. Municipiul Cluj-Napoca este singurul din România în care prețurile medii ale apartamentelor noi au crescut mai mult decât salariul net, până la 2020 euro/mp.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Toate cele 41 de județe s-au înscris în Uniunea Națională a Patronatului Român

Articolul următor

Premiere of the Made in Poland report

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share