Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Astor Com desființează toate parcările din zona Kogălniceanu

Antreprenorul proiectului de amenajare a zonei Mihail Kogălniceanu, din Cluj-Napoca, va proceda la desființarea locurilor de parcare.
Zona străzii Kogălniceanu va deveni una pietonală

Antreprenorul proiectului de amenajare a zonei Mihail Kogălniceanu, din Cluj-Napoca, va proceda la desființarea locurilor de parcare.

Municipalitatea clujeană a anunțat interzicerea completă a circulației pe str. M. Kogălniceanu, parcările existente urmând să fie desființate. Închiderea traficului se aplică în contextul extinderii zonei pe care se execută lucrările de modernizare pe toată lungimea străzii Kogălniceanu.

Perimetrul afectat este pe tronsonul cuprins între străzile Universității și Emmanuel de Martonne dar și pe cel dintre Biserica Reformată și str. Baba Novac. Lucrările urmează să fie continuate și pe tronsonul deja în lucru, cuprins între De Martonne și Biserica Reformată, cu extindere pe toată ampriza străzii.

Circulația pietonilor se realizează acum pe culoare pietonale delimitate și asigurate de către executant. Lucrările se execută în cadrul proiectului de amenajare urbană a străzilor Kogălniceanu, Universității și adiacente.

Asocierea Astor Com – DE Construct Project Consult a fost desemnată drept câștigătoare a lucrărilor de modernizare a 10 străzi în zona centrală din Cluj-Napoca. Aceasta a fost unic ofertant la licitație, cu o propunere financiară de 37 de milioane de lei. Astor Com este deținută de Petrică (70%) și Maria (30%) Sala. Aceasta înregistra anul trecut afaceri de 54 de milioane de lei și un profit net de 1,7 milioane.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

50 million m2 of industrial/logistic parks in CEE, 3 million m2 of SBU/Last Mile Logistics

Articolul următor
El se ocupă de întreținerea Livezii Natural Cincu (LNC) și a devenit subiect al traseului “România văzută din tractor”.

Livadă-model în Brașov, administrată de un absolvent al USAMV Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share