Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Viitorii electromecanici și operatori, premiați de Eaton în Maramureș

Compania Eaton Electro Producție (EEP) a acordat premii celor mai merituoși absolvenți ai promoției de operatori și electromecanici utilaje și instalații electrice de la Școala Gimnazială Fărcașa (SCF).
Unica școală de învățământ dual din Maramureș durează de cinci ani

Compania Eaton Electro Producție (EEP) a acordat premii celor mai merituoși absolvenți ai promoției de operatori și electromecanici utilaje și instalații electrice de la Școala Gimnazială Fărcașa (SCF).

Clopoțelul a sunat ultima oară pentru elevii clasei a XI-a a școlii profesionale duale SCF, coordonată de EEP în localitatea maramureșeană Sârbi. În cadrul unei ceremonii la care au luat parte reprezentanții EEP și SCF, elevii au primit certificatele de absolvire și cadouri din partea firmei. Cei mai merituoși la învățătură au fost premiați.

Învăţământul profesional dual este o formă de organizare a învăţământului profesional, organizat la iniţiativa operatorilor economici interesaţi, în calitate de potenţiali angajatori şi parteneri de practică şi care asigură oportunităţi sporite de educaţie şi formare profesională.

Unica școală de învățământ dual din județ

EEP, SCF Lucian Blaga şi Primăria Fărcaşa au pus bazele unui astfel de învăţământ la nivelul comunităţii, în urmă cu cinci ani. Unitatea de educație din Sârbi este singura școală profesională duală din Maramureș.

Grupul Eaton, cu principala fabrică din Europa în Maramureș, a achiziționat producătorul de stații de încărcare electrice Green Motion. Această companie va apărea în portofoliul grupului din 2023. Eaton este producător de echipamente electrice pentru industriile auto și aeronautică.

Are trei fabrici în România și 3.000 de angajați. Filiala locală este reprezentanța concernului Eaton, unul dintre cei mai importanți producători mondiali de echipamente electrice de joasă tensiune și de soluții de automatizare, care include brandurile Moeller, Holeck, Westinghouse, Cutler Hammer.

Grupul cu sediu în Cleveland (SUA) oferă soluții sustenabile de gestionare a energiei electrice, hidraulice și mecanice. Veniturile grupului cu 97.000 de angajați erau de 21,4 miliarde de dolari în 2019, cu vânzări în 175 de țări.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Contractul de 1,1 milioane de euro trebuie finalizat în cel mult doi ani de către Arcer,

Tâmplarii de la Arcer Sighet vor reface Palatul Nou al BNR

Articolul următor
Echipa UTCN a obținut primul loc la concursul internațional Seismic Design Competition (SDC), la Salt Lake City, în concurs cu universități celebre ca Berkeley, Massachusetts, New York, Toronto.

Politehniștii clujeni i-au "dovedit" pe cei de la Berkeley, Massachusetts și Toronto

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share