Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Platforma de investiții WELTHEE crește în plină criză financiară

Update: Reprezentanții Welthee au postat pe rețelele de socializare următorul anunț:

Ultimele zile au fost o surpriză plăcută pentru noi și Coinify, procesatorul nostru de plăți, dar și o provocare în același timp! Dorim să ne cerem scuze pentru inconvenientele trăite în timpul achiziționării jetoanelor de către unii dintre dumneavoastră. Datorită faptului că un număr mare de investitori au raportat diverse dificultăți în achiziționarea token-urilor WELT (fie tehnice, KYC sau proces de achiziții) conducerea Welthee a decis să prelungească cu 72 de ore perioada în care sunt token-urile WELT și cumpăr pentru 0,10 $. !! ️Prin urmare, prețul tokenului WELT va rămâne 0,10 $ până luni, 11 iulie, iar din 12 iulie prețul tokenului va deveni 0,30 $!! ️

Posibilitatea de a investi cu risc variabil sau chiar risc zero, a devenit o nevoie mult mai evidentă în această perioadă. În aceste vremuri tulburi pe piața criptomonedelor și a investițiilor în general, există un proiect unic, românesc, care a reușit să creeze un contract inteligent (smart contract), care permite alegerea gradului de risc pentru investițiile făcute.

Platforma Welthee, care se poziționează ca fond de investiții descentralizat, a devenit spațiul în care din ce în ce mai mulți investitori aleg să își plaseze fondurile. Echipa Welthee a dezvoltat un mecanism prin care investitorii pot să își aleagă gradul de risc pe care îl doresc pe un portofoliu.

CEO Welthee, Cristian Voaideș, a detaliat recent într-un video vestea bună pentru investitori. “Vom avea proiecte noi pe launchpad și, pentru prima dată în lume, va fi posibil ca cei interesați să aleagă chiar risc zero, într-un proiect care încă nu este listat. Vom avea un contract inteligent care va gestiona investițiile până după data listării proiectului. Se va ști și pretul la care va fi listat și investitorii vor putea să aleagă exact ce risc doresc ei. În acest context am hotărât că vom crea 10 milioane de NFT- uri ca și licențe pentru riscul variabil. Aceste licențe vor fi vândute atât pe piața din Statele Unite ale Americii cât și la nivel global.”

Important pentru investitorii actuali este faptul că ei vor primi aceste NFT-uri gratuit dacă au investit deja în proiectul Welthee, și nu este nevoie să investească suplimentar pentru a beneficia de facilitate.

Cristian Voaideș a anunțat totodată creșterea prețului tokenilor WELT de la $0.10 la $0.30 începând cu 10 iulie 2022, cât și scăderea semnificativă a numărului total de tokeni din circulație, ceea ce determină creșterea prețului.

Iată așadar că într-o piață în scădere și cu mare volatilitate, un proiect românesc își propune să ofere investitorilor o metodă de creștere a câștigurilor pasive. Pentru mai multe detalii puteți accesa www.welthee.com

Mai multe despre proiect aici: https://youtu.be/tev6fnUk-fk   

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Caravana Filmelor TIFF Unlimited atinge în această vară mai multe localități din județele Maramureș, Satu Mare, Timiș, Sibiu, Covasna și Hunedoara.

A pornit caravana TIFF Unlimited. Ajunge și în două sate din zona Ardealului

Articolul următor
Compania de Apă Someș (CAS) a anunțat că defecțiunea a apărut pe conducta DN 600, pe al cărui traseu se află Tetarom III.

Parcul industrial Tetarom III a rămas fără apă. Clujul și Sălajul, afectate de avarii

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share