Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Revolution Residence ridică un cartier mediteraneean lângă Baia Mare

Dezvoltatorul imobiliar Revolution Residence se apropie de finalizarea ansamblului din satul Săsar, aflat la 7 km de reședința de județ.
Dezvoltatorul maramureșean mizează pe traficul redus din zona noului ansamblu | Foto: Revolution

Un ansamblu de locuințe cu specific mediteraneean inițiat de grupul Revolution își face apariția în comuna maramureșeană Recea.

Dezvoltatorul imobiliar Revolution Baia Mare se apropie de finalizarea ansamblului rezidențial din satul Săsar, aflat la 7 km de reședința de județ. Acesta va cuprinde atât locuințe individuale, cu terase, de tip mediteraneean, cât și locuințe în sistem duplex, cu intrări separate, concepute pentru două familii.

Zona rezidențială a fost proiectată de biroul de arhitectură ArhiBox Studio, iar designul interior este realizat de Diana Costin, au precizat reprezentanții dezvoltatorului. “Suntem o companie de tineri, aflată în plină expansiune. Pentru noi contează foarte mult nu cifrele, ci mai ales mulțumirile beneficiarilor”, a declarat Andreea Săvian, manager dezvoltare proiecte al Revolution.

Din Tăuții-Măgherăuș, în marile orașe ale României

Dezvoltatorul băimărean a intrat pe piața imobiliară cu o casă în orașul Tăuții-Măgherăuș, în 2006, apoi s-a extins cu ansambluri rezidențiale, case, spații comerciale, de birouri și industriale la Baia Mare, Cluj-Napoca și București. Grupul cuprinde companiile Revolution Plus, Oberhauser Invest și Bau Technik Quality, având o echipă de 120 de oameni.

Asociații Revolutions Plus sunt, în proporții egale, Ciprian Ster și Carmen Opriș. Anul trecut, compania înregistra afaceri de 37 de milioane de lei și un profit net de 5,4 milioane. Oberhauser (asociat unic Liviu Ster) derula afaceri de 77 milioane lei, cu un profit de 12 milioane, iar Bau Technik (asociat unic Alina Groșanu), afaceri de 17 milioane și un profit net de 1,2 milioane.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Atelierul Rot Resorts confecționează locuințe cu o suprafață de 20-70 mp, la prețuri de 20-80.000 euro

Un antreprenor din Sălaj face case mobile din lemn

Articolul următor
Cererea de finanțare pentru proiectul de restaurare a ansamblului Castel Beldy din Jibou a fost depus în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Castelul Beldy va fi restaurat cu 7 milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share