Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania Coindu își extinde afacerile în Zona Liberă Curtici-Arad

După o lungă perioadă în care au fost anunțate doar plecări de firme din Zona Liberă, producătorul de componente soft pentru marii producători din industria auto, Coindu, a semnat un contract privind extinderea afacerilor sale în județul Arad.

Compania Coindu a închiriat o nouă hală, de peste 300 metri pătrați, și un teren de peste 900 metri pătrați în perimetrul platformei de la Zona Liberă Curtici.

Ne bucură această colaborare cu Coindu, care este printre primele zece firme din Arad din punct de vedere al cifrei de afaceri. Avem disponibile la Curtici încă 40 ha de teren și pentru alți investitori”, spune Andrei Ando, directorul executiv al CJ Arad.

La sfârșitul săptămânii trecute, directorul RA Administrația Zonei Libere Curtici-Arad, Ioan Dascălu, a participat la o întâlnire de afaceri la București, în cadrul unui eveniment organizat de Camera de Comerț Româno-Britanică.

Scopul acestui gen de întâlniri îl reprezintă promovarea celor două platforme ale Zonei Libere, de la Arad și Curtici, într-un context în care vestul țării este în continuare atractiv pentru investitorii străini”, subliniază reprezentantul CJ Arad.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
În perioada 13-17 iulie, Clujul va deveni epicentrul distracției, unde festivalieri din toată țara și nu numai se vor întâlni la Electric Castle.

Iulius Mall: “Clujul devine epicentrul distracției în România”

Articolul următor
Festivalul de la malul mării organizat de inițiatorii Untold Cluj a stabilit un record de public, de la prima sa ediție.

Preambul la Untold. Neversea a adunat 260.000 de participanți

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, anunță că Gaël Hili a fost numit Președinte și CEO de către Consiliul de Administrație începând cu 1 octombrie 2024. Hili se va alătura echipei de management din cadrul grupului Syngenta și își va desfășura activitatea în Tel Aviv.
Citeste mai mult

Președinte nou la ADAMA: Gaël Hili

ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, a anunțat că Gaël Hili este numit de…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share