Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Punct final în renovarea Univers T

Forul județean din Cluj a raportat renovarea, după patru ani, Complexul Hotelier Univers T (CHUT), situat în proximitatea lacului 1 Gheorgheni.

Forul județean din Cluj a raportat renovarea, după patru ani, Complexului Hotelier Univers T (CHUT), situat în proximitatea lacului 1 Gheorgheni.

Lucrările la CHUT (3*), societate comercială a Consiliului Județean (CJ) Cluj, au început în 2019, prin modernizarea restaurantelor, teraselor, camerelor de hotel și a sălilor de conferință. Ele s-au finalizat în această perioadă prin modernizarea amfiteatrului, care are acum “un design complet nou și un concept de amenajare elegant”, conform conducerii CHUT.

Capacitatea amfiteatrului este de 290 locuri, aceasta permițând găzduirea de conferințe, congrese și evenimente științifice, medicale, culturale și artistice. Prin această ultimă investiție s-au încheiat lucrările de modernizare a CHUT. „Au fost modernizate cele patru restaurante, terasele, cele 58 de camere și sălile de conferințe, culminând, în acest an, cu renovarea și dotarea amfiteatrului. Acum, întregul complex este pe deplin modernizat”, a spus Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Profit record anul trecut

Investiția de îmbunătățire a esteticii și funcționalității spațiilor de cazare s-a ridicat, în prima etapă, la 2,5 milioane de lei. Sumele necesare au provenit dintr-un credit de 8,7 milioane de lei garantat de CJ și din resursele proprii ale CHUT. Creditul includea și amenajarea cabanei CHUT din localitatea Călățele Pădure.

Complexul hotelier a fost înființat în 1985, sub denumirea de Casa Tineretului. Ulterior, în vecinătate a apărut Iulius Mall. Societatea de administrare înregistra, în 2021, afaceri de 34 de milioane de lei și un profit de 5 milioane, față de unul modic în anul precedent, cu ajutorul a 45 de angajați. Acționar majoritar al CHUT este CJ Cluj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S-a dat startul înscrierii proiectelor la ediția a zecea a Swimathon Oradea

Articolul următor
“U” Cluj și BT au anunțat continuarea parteneriatului, devenit tradițional, cu banca nr. 1 din România.

Banca Transilvania va acționa ca sponsor oficial al Universității Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share