Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-a dat startul înscrierii proiectelor la ediția a zecea a Swimathon Oradea

Fundația Comunitară Oradea a lansat apelul de proiecte pentru ediția aniversară cu numărul zece a Swimathon Oradea.

Până pe 24 iulie 2022, ONG-uri sau grupuri de inițiativă din județul Bihor își pot înscrie cauzele/proiectele pe platforma https://swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/proiecte/creeaza .

Ce este Swimathon?

Swimathon este un eveniment de strângere de fonduri prin care companiile, organizațiile, grupurile de inițiativă și persoanele fizice pot desfășura campanii de strângere de fonduri pentru susținerea unor inițiative, cauze sau proiecte diverse de implicare în comunitate. Prin Swimathon Oradea, Fundația Comunitară Oradea încurajează generozitatea, solidaritatea și activismul local, oferind celor ce doresc să se implice în rezolvarea problemelor din comunitate o modalitate de a face acest lucru.

„Din 2013, la Swimathon Oradea se fac valuri de generozitate pentru a schimba pozitiv mica noastră comunitate bihoreană. An de an, ne-am dat întâlnire cu oameni cu suflet mare şi spirit civic, angajați din companii, antreprenori și chiar copii pentru a exersa empatia, implicarea socială și dărnicia pentru cauze relevante și transformatoare pentru județul nostru. Swimathon ne-a făcut oameni mai atenți la nevoile din jurul nostru și ne-a implicat într-un fenomen colectiv mai important decât noi. Anul acesta, așteptăm din nou cu interes să primim proiectele și cauzele ONG-urilor sau grupurilor de inițiativă din întreg Bihorul până ȋn data de 24 iulie 2022”, spune Claudia Abrudan, directorul executiv al Fundației.

De-a lungul celor 10 ediții ale acestui eveniment sportiv, Fundația Comunitară Oradea a strâns 1.099.021 lei pentru 145 de proiecte și a mobilizat 2025 de înotători care au înotat împreună 860 de kilometri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Turiștii stau cel mult două zile la Cluj

Articolul următor
Forul județean din Cluj a raportat renovarea, după patru ani, Complexul Hotelier Univers T (CHUT), situat în proximitatea lacului 1 Gheorgheni.

Punct final în renovarea Univers T

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share