Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Radisson Blu Cluj, inaugurat oficial. Avalanșă de cereri pentru Electric Castle și Untold

După trei ani de muncă asiduă, putem anunța în sfârșit că Radisson Blu Hotelul (RBH) Cluj este acum deschis pentru publicul larg
Patrick Ciorcilă, prezentând noul hotel Radisson Blu

Hotelul premium Radisson Blu (5*), din Cluj-Napoca, este asaltat de solicitări de cazare la puțin timp după deschiderea oficială a unității turistice.

 

“După trei ani de muncă asiduă, putem anunța în sfârșit că Radisson Blu Hotel Cluj este acum deschis pentru publicul larg. 149 de camere și apartamente, o sală de bal cu 300 de locuri, două restaurante (internațional și japonez), mai multe săli de ședințe, uimitorul Onyx Bar și alte caracteristici deosebite”, a anunțat coordonatorul proiectului, Patrick Ciorcilă.

“Hotelul trebuia să fie deschis mai repede, dar cu pandemia am preferam să scădem puțin ritmul de construire, ca să se limpezească între timp situația. Am ales brandul cu cea mai mare expansiune din lume, Radisson Blu. E un hotel premium, peste acestea sunt doar Radisson Collection, de lux, câteva în lume, de 6-700 euro/noapte, care nu se pretează la piața din România. Hotelul de la Cluj este chiar peste standardele Radisson Blu.

Noi, ca familie, am încercat – chiar dacă este un hotel de brand, cu standarde riguroase – să ieșim din tipare. Să îi dăm o latură familială, să ne punem amprenta, cu pasiunile noastre. Vom profita de locație și pe partea de cazare, și pe cea de evenimente. Avem multe solicitări pentru vară și toamnă. Toată zona se va schimba substanțial”, declara Ciorcilă Jr., pentru Transilvania Business.

După trei ani de muncă asiduă, putem anunța în sfârșit că Radisson Blu Hotelul (RBH) Cluj este acum deschis pentru publicul larg După trei ani de muncă asiduă, putem anunța în sfârșit că Radisson Blu Hotelul (RBH) Cluj este acum deschis pentru publicul larg

Funcțional pentru publicul larg

Până acum Radisson Blu Hotel Cluj a găzduit evenimente private, însă acum este funcțional integral și pe partea de cazare. Iuliana Poka, sales manager, anunța desfășurarea primei nunți, care a găzduit 300 de invitați. “În spatele oricărui eveniment de succes se află o echipă fără de care, oricât de multe ai dori să îndeplinești oricâte idei ar fi de pus în practică, nu le poți duce la bun sfârșit de una singură.

La debutul oricărui proiect, unii se vor adapta, vor coopera, vor ieși din zona lor de confort, alții vor găsi un alt loc mai potrivit pentru ei. Dar, cei care rămân clădesc frumos: o echipă, un loc pregătit să ofere experiențe memorabile, pozitive. Am găzduit prima nuntă cu succes. Îi citez pe primii noștri miri, Adela și Alex: “Pentru noi a fost de vis!”, a relatat aceasta.

“După o renovare amplă, care a durat peste doi ani, și transformarea unui hotel din anii 1980 într-o proprietate Radisson Blu modernă și de lux, suntem încântați să vă întâmpinăm. Cu vedere la una dintre cele mai vechi grădini publice de agrement din Europa, noul Radisson Blu Hotel Cluj oferă un sejur de excepție în inima Transilvaniei.

Bucurați-vă de unul dintre cartierele elegante din Cluj-Napoca, în apropiere de Parcul Central, Cluj Arena și BTarena. De asemenea, hotelul se află la o scurtă plimbare de Teatrul Maghiar și de orașul vechi, plin de viață”, a anunțat conducerea unității. Radisson Blu Hotel Cluj a fost inclus și în sistemul de rezervări al rețelei globale.

După trei ani de muncă asiduă, putem anunța în sfârșit că Radisson Blu Hotelul (RBH) Cluj este acum deschis pentru publicul larg După trei ani de muncă asiduă, putem anunța în sfârșit că Radisson Blu Hotelul (RBH) Cluj este acum deschis pentru publicul larg

Introdus în circuitul internațional

“Eleganța atemporală întâlnește designul contemporan la Radisson Blu Hotel Cluj. Descoperiți priveliști uimitoare din cele 149 de camere și apartamente, inclusiv din spațioasa noastră suită prezidențială. Răsfățați-vă cu meniuri internaționale la restaurantele hotelului nostru sau energizați-vă în sala de fitness de pe acoperiș. Puteți găzdui o nuntă frumoasă, o întâlnire de afaceri memorabilă sau un eveniment de networking în una dintre sălile noastre de conferințe și întâlniri.

Dormiți bine în camerele și suitele elegante și confortabile din Cluj-Napoca. Experimentați tot ce este mai bun din capitala Transilvaniei, în timp ce vă cazați în camerele și suitele noastre contemporane și situate în centru. Dispunând de ferestre din podea până în tavan, fiecare cameră vă permite să priviți acest oraș pitoresc și parcurile din apropiere”, se precizează în descrierea internațională.

După trei ani de muncă asiduă, putem anunța în sfârșit că Radisson Blu Hotelul (RBH) Cluj este acum deschis pentru publicul larg

A apărut un nou corp de clădire

Radisson Blu Hotel Cluj a fost construit pe structura fostului Hotel Sport (2*), care a primit încă un corp de clădire, în partea dinspre Canalul Morii, și o parcare subterană pe două niveluri. Inițial s-a anunțat că Radisson Blu Hotel urmează să fie inaugurat în 2021, însă doar în 2022 a devenit funcțional.

Grupul care a construit noul hotel, Winners, este controlat de omul de afaceri Horia Ciorcilă, președintele Băncii Transilvania. 19 milioane de lei a fost investiția inițială a Winners în fostul Hotel Sport. Compania a cumpărat imobilul, în 2017, de la Societatea de Investiții Financiare Moldova, printr-o tranzacţie de 3,6 milioane de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Creatorii primului chatbot universitar din România: „Să grăbim digitalizarea instituțiilor”

Articolul următor

Magnoliu Stan: „Clădirile office vor fi regândite. IT-iștii nu vor să mai audă de birouri”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share