Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Organizatorii Electric Castle: “Lăsați-vă mașinile acasă!”

Pentru a se bucura cât mai mult de festival, recomandarea noastră pentru public este minimizarea timpului petrecut în trafic, apelând la mijloacele de transport în comun
Participanții la festivalul din Bonțida vin și de la mii de kilometri distanță | Foto: The Phope

Inițiatorii festivalul de muzică din comuna clujeană Bonțida au recomandat participanților să renunțe la deplasarea cu autoturismele pentru a nu bloca traficul.

“Pentru a se bucura cât mai mult de festival, recomandarea noastră pentru public este minimizarea timpului petrecut în trafic, apelând la mijloacele de transport în comun, în defavoarea mașinilor personale.

Printre variantele de transport care vă vor scuti de orele petrecute în trafic pe rutele care vor deveni din ce în ce mai aglomerate se numără autobuzele care pleacă de la Iulius Mall sau Expo Transilvania, trenul dedicat Electric Castle care pleacă din Gara Mică din Cluj-Napoca”, au transmis organizatorii.

Prima zi a festivalului de la Castelul Banffy a grupat 38.000 de participanți, unii dintre ei sosiți aici, cu diverse mijloace de transport, de la mii de kilometri distanță. Până în 17 iulie, ei vor avea parte de 100 de ore de muzică live, oferite de 300 de artiști, din 24 de țări. Joi vor concerta artiști ca Editors, Moderat, Sofi Tukker, GusGus.

Dezbateri despre sustenabilitate la Backyard Stage

Politica de zero toleranță în fața oricărui tip de agresiune (verbală, fizică, psihică) este susținută printr-o linie telefonică specială, pe care oricine o poate apela atunci când se simte în pericol sau când observă un comportament ce ar putea afecta siguranța cuiva.

Indiferent de oră, orice astfel de incident va putea fi semnalat echipei de intervenție printr-un apel la 0744.212.313. În lipsa unui telefon, pentru a cere ajutor, personalul de la bar va interveni și va activa procedura de urgență.

De joi, începe Electric Castle Talks, o serie de discuții organizate în zona Backyard Stage. Sub umbrela “Sustenabilitate vs. conflict”, jurnaliști, psihologi, influenceri vin cu soluții și principii ce pot schimba modul în care oamenii gândesc sustenabil, pe termen lung.

 

600 de forțe de intervenție

600 de specialiști ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență – Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (ISU-SMURD) au misiunea de a oferi sprijin celor aflați în nevoie. Centrul operațional este coordonat de colonelul Gabriel Drînda, ofițer care a coordonat festivalurile clujene de amploare devenite celebre în Europa.
„Avem două puncte clasice în interiorul festivalului. În ultimii ani nevoia ne-a arătat că trebuie să împart festivalul în două zone distincte. De anul acesta a apărut o provocare suplimentară, campingul comasat într-o singură zonă. 15.000 de persoane stau în același loc, așa că am amenajat un punct medical acolo împreună cu colegii noștri de la Serviciul de Ambulanță Județean. Toate structurile și-au suplimentat forțele, s-a pus accentul pe prevenție”, a spus Drînda.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Au început înscrierile pentru cea de-a 36-a Conferință Națională de Chimie

Articolul următor
Administratorul producătorului TAF Presoil, Felicia Tulai, își propune să ducă povestea brandului peste hotare încât turiștii străini care vizitează Transilvania să-și dorească să treacă pragul micuței fabrici din Luna

Fabrica Luna Solai devine obiectiv turistic

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share