Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

TeraPlast a intrat în Asociația Profesională a Producătorilor de Cabluri

Asociația Profesională a Producătorilor de Cabluri din România (APPCR) a anunță alăturarea unui membru de calibru: compania bistrițeană TeraPlast, parte a grupului cu același nume.

Cel mai mare procesator de polimeri din Estul Europei și-a făcut intrarea în asociația profesională națională.

Asociația Profesională a Producătorilor de Cabluri din România (APPCR) a anunță alăturarea unui membru de calibru: compania bistrițeană TeraPlast, parte a grupului cu același nume.

„Suntem încrezători că împreună, alături de toți membrii noștri, vom face pași importanți pentru a ne onora misiunea. Industria cablurilor și a industriilor conexe este un element esențial pentru rețele moderne de transport de energie, comunicații și date.

Noi suntem dedicați găsirii soluțiilor menite să susțină siguranța, durabilitatea ecologică și inovarea în cadrul acesteia. Avem membri puternici, cu experiență, lideri în segmentele lor, ale căror perspective aduc valoare și relevanță inițiativelor noastre”, a declarat Cristian Gheorghe, președintele APPCR.

„Portofoliul nostru de instalații se dezvoltă constant prin investiții în extindere și dezvoltare de noi produse românești de calitate. Dovadă stă și soluția recent lansată, TeraDuct, pentru infrastructura de telecomunicații. Suntem singurul producător de microtuburi pentru fibră optică din România.

Ne implicăm în inițiative care au scopul de a contribui la dezvoltarea piețelor pe care activăm. APPCR vine cu o agendă solidă în domeniul producției de cabluri, iar noi putem contribui cu expertiză la îndeplinirea obiectivelor asociației”, a spus Alexandru Stânean, director general al TeraPlast.

Activitatea asociației urmărește crearea unei punți de dialog între părțile interesate, cu scopul schimbului de expertiză, având ca obiectiv dezvoltarea durabilă a pieței locale de cabluri.

Misiunea APPCR este de a proteja, promova și dezvolta interesele producătorilor de cabluri și participanților în industria conexă acestora. Organizația reprezintă interesele comune ale membrilor săi în fața autorităților naționale, instituțiilor UE sau alte părți interesate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

BRAT, despre impactul pachetului legislativ privind serviciile digitale adoptat la Bruxelles

Articolul următor

Au fost acordate premiile Trenchless Romania, ediția 6

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share