Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Au fost acordate premiile Trenchless Romania, ediția 6

În data de 14 iunie 2022 a avut loc cea de-a 6-a editie Trenchless Romania Conferință și Expoziție, la Hotelul Caro din București. Evenimentul a reușit să îmbine perfect o zi de conferință care a inclus lucrări tehnice cu o zonă de expoziție interioară și exterioară, într-o atmosferă dinamică care a reunit profesioniști de seamă pentru industria de no-dig.

Trenchless Romania Conference & Exhibition este singurul eveniment din România susținut de ISTT (International Society for Trenchless Technology), iar deschiderea oficială a acestei ediții a fost făcută chiar de Jari Kaukonen – Președinte ISTT. Cuvinte de bun venit au fost, de asemenea, prezentate de Jens Hölterhoff – Președintele GSTT (Societatea Germană pentru Tehnologii Trenchless), Mark André Haebler – Vicepreședinte AATT și Klaus Beyer – Director Internațional al GSTT, doi dintre principalii susținători încă de la prima editie a evenimentului.

Încă de la prima ediție, din 2016, Asociația Română a Apelor (ARA) susține evenimentul Trenchless Romania. Și în acest an ARA a fost reprezentată în cadrul conferinței de Ioan Bica, Vicepreședinte ARA membru al Consiliului de Administrație. Mai mult, în acest an, am avut vizita specială a lui Ahmed Lundgren-Bekov, Șef Secție Economică la Ambasada Germaniei la București și a Dr. Ilinca Pandele, Consultant de afaceri al Camerei de Comerț și Industrie Germano-Română (AHK România).

În cadrul evenimentului, Jari Kaukonen, Președintele ISTT a făcut anunțul oficial privind afilierea Trenchless Romania Club la ISTT. Prin această afiliere, toți membrii Clubului Trenchless Romania beneficiază acum de beneficii ISTT, cum ar fi: colaborare internațională extinsă și creare de rețele, acces la Conferința Internațională No-Dig anuală și numeroase conferințe și întâlniri organizate de Societăți Afiliate/ISTT, participare gratuită la webinarii periodice ISTT, descărcări de lucrări tehnice și rapoarte care au fost prezentate la International No-Dig și alte sesiuni relevante etc.

Ziua conferinței a fost structurată în două sesiuni tehnice cu prezentări relevante despre cele mai noi echipamente pentru industria fără săpături și activități conexe pentru apă, canalizare, gaz și fibră optică. În fiecare an, căutăm să avem un program de înaltă calitate, care poate oferi o sursă bogată de informații, aducând valoare adăugată tuturor participanților noștri. Prin urmare, am fost extrem de bucuroși că în această ediție l-am avut ca invitat special pe Roland W. Waniek de la IKT (Institute for Underground Infrastructure, Germania) prezentând „Cum testarea instalației de căptușeli CIPP pentru asigurarea calității îi ajută pe operatorii de rețele de canalizare să-și protejeze banii”.

Expoziția evenimentului a avut două zone: zona expozițională interioară cu standuri pentru fiecare companie parteneră a evenimentului și zona expozițională în aer liber unde participanții au putut vedea demonstrații cu echipamentele. Atracția principală a expoziției în aer liber a fost cel mai nou echipament de foraj orizontal dirijat de la TERRA JET DJ 40, prezentat pentru prima dată în Europa de dealer-ul local IMOCON.

Evenimentul a găzduit cea de-a VI-a Ediție a premiiilor TRENCHLESS ROMANIA AWARDS, ceremonia de premiere a proiectelor care utilizează tehnologii de foraj fără șanț deschis din industria trenchless. TRENCHLESS ROMANIA AWARDS este dedicat și oamenilor, profesioniștilor care înțeleg și susțin utilizarea tehnologiei trenchless.

 

Câștigătorii premiilor TRRENCHLESS ROMANIA AWARDS 2022

*Echipament nou
Sistem de pompă cu jet în MTBM-uri cu nămol: lungimi de antrenare XXL în diametre mici
Herrenknecht AG

*Contribuție remarcabilă la creșterea gradului de conștientizare a tehnologiei fără șanțuri
Jari Kaukonen – Președinte ISTT (Societatea Internațională pentru Tehnologia fără tranșee)

* Proiect Național
Subtraversare fără săpătură a Pasajului Piața Sudului
APA NOVA București

Partnerii Trenchless Romania Conferință și Expozitie, Editia a 6-a:

Initiator – Tracto-Techink GmbH&Co.Kg;
Platinium Partner – Herrenknecht AG;
Gold Partner– Blejkan Construct, Dantec SRL;
Silver Partner – Reline Europe, Imocon;
Conference Partner – TIROLER ROHRE GmbH;
Parteneri Bronz – Brandenburger Liner, FRANKEN PLASTIK GMBH, RS Technik AG, FUNKE Kunststoffe GmbH-Romania, SAERTEX multiCom GmbH, Diringer & Scheidel Romania SRL;
Coffee Break Partner – IST – Innovative Sewer Technologies

Trenchless Romania Coferință & Expoziție este un eveniment susținut de: Asociația Internațională pentru Tehnlogii Trenchless (ISTT), Societatea Germană pentru Societatea de Trenchless (GSTT), Societatea Austriacă pentru Tehnologii Trenchless (AATT) and Asociația Engleză pentru Tehnologii Trenchless (UKSTT). De asemenea, parteneri ai evenimentului sunt: Camera de Comerț Româno-Germană (AHK), Asociația Română a Apei (ARA), Asociatia Română a Antreprenorilor de Construcții (ARACO), Patronatul Societăților din Construcții (PSC) și Petroleum Club România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Asociația Profesională a Producătorilor de Cabluri din România (APPCR) a anunță alăturarea unui membru de calibru: compania bistrițeană TeraPlast, parte a grupului cu același nume.

TeraPlast a intrat în Asociația Profesională a Producătorilor de Cabluri

Articolul următor

E.ON susține proiectul Asociației Zi de Bine de amenajare a unui centru pentru seniori, copii și animale în județul Brașov

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share