Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Decorint a renovat sediul DNA Cluj. Cum arată clădirea

Principalele lucrări realizate de societatea noastră în antrepriză generală sunt supraînălțare mansardă, realizând astfel posibilitatea de folosire a unui nivel suplimentar, reconstruire acoperiș și învelitoare, restaurare completă fațade”, potrivit reprezentanților Decorint.
Intervenția la clădirea din centrul Clujului a presupus investiții de 1 milion de euro | Foto: Decorint

Societatea de construcții a raportat terminarea lucrărilor la clădirea de pe str. Dorobanților, unde funcționează serviciul teritorial al Direcției Naționale Anticorupție.

“Este un alt imobil din inima Clujului, pe care am fost onorați să îl readucem la viață redându-i strălucirea și o nouă înfățișare. Principalele lucrări realizate de societatea noastră în antrepriză generală sunt supraînălțare mansardă, realizând astfel posibilitatea de folosire a unui nivel suplimentar, reconstruire acoperiș și învelitoare, restaurare completă fațade”, potrivit reprezentanților Decorint.

Alte intervenții au vizat refacerea pardoselilor și tavanelor, recompartimentarea interioară, finisaje interioare și exterioare, amenajarea gangului, instalații sanitare, termice și de climatizare. Clădirea aparține municipalității, iar lucrările atribuite Decorint, unicul ofertant la licitație, au costat 4,6 milioane de lei.

Principalele lucrări realizate de societatea noastră în antrepriză generală sunt supraînălțare mansardă, realizând astfel posibilitatea de folosire a unui nivel suplimentar, reconstruire acoperiș și învelitoare, restaurare completă fațade”, potrivit reprezentanților Decorint.

Le-a explodat profitul 

Imobilul a fost primit în administrare DNA Cluj în 2015, pentru extinderea serviciului teritorial, fiind executate atunci reparații de 0,6 milioane lei. Suprafața imobilului este de 800 mp, împărțită în 16 birouri, sală de protocol, anexe și mansardă – unde a fost amenajată arhiva. Clădirea a fost solicitată de DNA Cluj deoarece avea dificultăți generate de spațiul insuficient în care își desfășura inițial activitatea.

Renovarea sa a fost motivată de faptul că imobilul se afla în degradare, cu mucegai la subsol și infiltrații de apă din cauza spărturilor din acoperiș. Decorint a finalizat, anul trecut, revitalizarea Turnului Pompierilor, proiect preluat după rezilierea contractului anterior decisă de administrația locală. Societatea de construcții rezultată din fuziunea cu Fimaro are sediul și depozitele pe platforma industrială Bd. Muncii.

Din 2003 şi-a extins activitatea în domeniul comercializării materialelor de construcții, ca distribuitor autorizat al produselor Baumit. Decorint, societate deținută integral de Tibor Istvan Konti, conform Listă Firme, a realizat afaceri de 59 de milioane de lei, în 2023, de trei ori mai mari față de 2022, în timp ce profitul net anual a urcat de la 1,9 la 10,5 milioane de lei.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu vine cu ediția a 31-a

Articolul următor

Luna mai e Luna Maramureșului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share