Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Brokerii clujeni aduc Meta Estate Trust la bursă

Casa clujeană de brokeraj BRK Financial Group va intermedia oferta publică inițială primară de acțiuni (IPO) emise de Meta Estate Trust București (METB).

Casa clujeană de brokeraj BRK Financial Group va intermedia oferta publică inițială primară de acțiuni (IPO) emise de Meta Estate Trust București (METB).

“METB este un proiect inovator în domeniul imobiliar, inițiat și cofinanțat de către investitori și antreprenori români. Misiunea companiei este de a crea și a dezvolta un instrument financiar care să ofere investitorilor oportunitatea de a obține randamente sustenabile pe piața imobiliară, indiferent de capitalul disponibil.

În perioada 20 iulie – 2 august se va desfășura IPO, la Bursa de Valori București. Prețul de subscriere este de 1,20 lei / acțiune. Pentru subscrierile realizate în primele cinci zile lucrătoare ale perioadei de derulare a ofertei, se acordă un discount de preț de 5%.

Astfel, în prima săptămâna a IPO, prețul de subscriere este de 1,14 lei / acțiune. Cuantumul minim al unei subscrieri este de 5.000 de acțiuni – subscrierea minimă”, au explicat reprezentanții BRK Cluj.

Își concentrează investițiile în orașele regionale

Acționari reprezentând peste 50% din capitalul actual al METB și-au luat angajamentul de a nu-și vinde acțiunile pe o perioadă de minimum șase luni de la listarea la bursă.

METB este o companie de tip holding ce activează în sectorul imobiliar și își propune să fructifice cele mai bune oportunități din sectorul local. Aceasta se concentrează pe segmentul rezidențial urban mare, reprezentat, într-o primă etapă, de București, Constanța, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Imobilul aparține companiei SIFI CJ Logistic, fosta societate Comat Cluj, care și-a anunțat acționarii despre tranzacție.

SIFI Logistic a vândut clădirea Comat cu 4 milioane de euro

Articolul următor
Biroul de proiectare Explan Cluj-Napoca (ECN) se va ocupa de fezabilitatea celor cinci noi noduri rutiere prevăzute pe A3.

Explan decide fezabilitatea viitoarelor conexiuni la A3 din Cluj, Sălaj și Mureș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share