Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Atelierele Ilbah: “Mulți oameni vor să se reprofileze în această perioadă”

Din ce în ce mai multe persoane se reorientează și caută cursuri profesionale în aceste vremuri, susțin specialiștii de la Atelierele Ilbah.
Curs de artă culinară organizat în această vară la Cluj-Napoca | Foto: Atelierele Ilbah

Din ce în ce mai multe persoane se reorientează și caută cursuri profesionale în aceste vremuri, susțin specialiștii în resurse umane.

Din ce în ce mai multe persoane se reorientează și caută cursuri profesionale în aceste vremuri, susțin specialiștii de la Atelierele Ilbah.

“Având în vedere perioada în care ne aflăm, din ce în ce mai mulți oameni se reorientează și caută cursuri de specialitate care să le ofere șansa să se reprofileze”, remarcă Simona Joghiu, director de comunicare la Atelierele Ilbah. Ea remarcă faptul că adolescenții caută oportunități de a-și dezvoltă abilitățile, de a găsi un domeniu în care să poată și să le placă să activeze.

Atelierele Ilbah sunt o școală de formare profesională, care pune la dispoziția celor interesați cursuri ce acoperă diferite domenii. Printre acestea se numără design vestimentar, design interior, stilism cu Maurice Munteanu, relații publice cu Ines Turturică, tehnologia informației, business, foto, video, un proiect cu Dana Săvuică, din toamnă.

Parteneri la Bucharest Fashion Week

Organizația se implică în evenimente precum Creativo (cu vedete, media, influenceri) workshopuri, conferințe pe diverse teme (fashion, beauty, business) sau în colaborare cu parteneri (Bucharest Fashion Week), proiecte sociale. Cursurile autorizate Ilbah se desfășoară după o programă aprobată de Ministerele Muncii și Educației, fiind structurate în o parte teoretică și una practică.

Ilbah apelează la traineri cu experiență și desfășoară o programă adaptată. După finalizarea cursurilor, se organizează un examen final, în urma căruia participanții obțin diplome recunoscute la nivel național și internațional.

Obiectivele Ilbah sunt promovarea formării profesionale, învățarea pe tot parcursul vieții, dezvoltarea resurselor umane, competitivitatea pe piața muncii, prevenirea riscului șomajului, cunoștințe avansate pentru realizarea activităților profesionale, reconversia profesională, promovarea în muncă a absolvenților.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Anca Simionescu este noul director general al Niro Investment Group

Articolul următor

Leader Team Broker a actualizat asigurarea Amazon

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share