Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Nufarm a prezentat, la Seuca, tehnologie aplicată la grâu

Producător de îngrășăminte în urmă cu peste 100 de ani, Nufarm se concentrează astăzi asupra furnizării unei game largi de produse de protecție a culturilor de cea mai bună calitate pentru fermieri și cultivatori. La Ziua Grâului de la Seuca, jud. Mureș, compania a prezentat, printre altele, un erbicid nou, o soluție eficiență de combatere a buruienilor cu frunza lată.

Compania Nufarm a onorat, de asemenea, invitația managementului Dafcochim Agro de a participa la Ziua Grâului, un eveniment organizat la ferma Kodagro din Seuca, comuna Gănești, jud. Mureș.

“Compania Nufarm a fost prezentă în permanență la Ziua Grâului, organizată de compania Dafcochim Agro. Suntem parteneri de peste 15 ani cu această firmă și ne face deosebită plăcere să intrăm în contact și să ne prezentăm soluțiile tehnologice ale companiei în fața fermierilor din Transilvania, din zona Mureș, Cluj, Alba”, a subliniat Cristian Stanciu, Director Regional de Vânzări Nord-Vest, Nufarm, în discuția pe care am purtat-o la standul companiei.

Pentru loturile demonstrative, Nufarm a venit cu programul tehnologic dedicat culturii de grâu care cuprinde adjuvanți, regulatori de creștere, fungicide, insecticide, erbicide și tratament sămânță.

“Noi am venit cu o tehnologie aplicată la cultura de grâu, am oferit produsele de protecție a plantelor la ferma Kodagro și avem aici lângă noi grâul tratat cu tehnologia companiei Nufarm”, a completat Cristian Stanciu.

Fermierii invitați de echipa Dafcochim Agro la Ziua Grâului de la Seuca, jud. Mureș, au avut ocazia să afle și despre nouățile din portofoliul companiei Nufarm.

“Anul trecut, în toamnă, compania Nufarm a adus pe piața din România un erbicid nou – denumit Saracen Delta, o soluție pentru combaterea buruienilor cu frunză lată, toamna târziu sau primăvara devreme. Recomandarea noastră este toamna pentru că are eficacitate foarte bună pe un spectru larg de buruieni cu frunza lată și funcționează foarte bine la temperaturi scăzute. Controlează, de exemplu, foarte bine samulastra de floarea soarelui, de rapiță, Veronica, care este o buruiană greu de combătut. Beneficiul fermierilor este că prin combaterea buruienilor din toamnă rămân mai multă apă și elemente nutritive pentru grâu și, cum aminteam deja, controlează bine buruieni foarte problematice care sunt combătute mai greu în primăvară”, a explicat reprezentantul companiei Nufarm.

Cristian Stanciu a avut, în finalul discuției noastre, și un mesaj pentru fermieri.

“Mesajul nostru este să continue să lucreze pământul pentru că ei sunt cei care duc greul, să facă producții cât mai mari și în special cât mai calitative, adică să aplice tratamentele corect. La cereale păioase să urmărească foarte bine calitatea pentru că anul acesta producție va fi, dar scăzămintele vor fi la calitatea producției finale”, a transmis Directorul Regional de Vânzări Nord-Vest din cadrul Nufarm.

Companie australiană, Nufarm menține operațiuni de fabricare și marketing în toată Australia, Noua Zeelandă, Asia, America și Europa, vânzând produse în mai mult de 100 de tări din întreaga lume. Cele peste 3.400 de persoane angajate contribuie în mod semnificativ la reputația companiei pentru produse de calitate, inovare, marketing de primă clasă și suport tehnic.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

VIDEO: Recolte bogate, cu soiurile Marton Genetics

Articolul următor

Casă eco din Sălicea, scoasă la vânzare cu o jumătate de milion de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share