Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Frigoglass renaște din propria cenușă. Cum va arăta noua fabrică

Unitatea de producție din Timiș, după incendiul izbucnit vara trecută | Foto: Silviu Dalea

Societatea clujeană de construcții Kesz România a declanșat lucrările la noua hală a producătorului Frigoglass, afectat de un incendiu la fabrica din județul Timiș.

“Lucrăm de zor la construcția noii hale industriale pentru producătorul și distribuitorul timișorean de echipamente frigorifice comerciale, compania Frigoglass”, conform conducerii Kesz România.

Frigoglass, aflată la câțiva kilometri de municipiul Timișoara, a reluat, la finele anului trecut, activitatea de producție, chiar dacă a apelat la închirierea unei hale în cadrul platformei industriale Incontro. Fabrica aflată lângă Drumul Național Timișoara – Moravița (granița cu Serbia) a fost distrusă în cadrul unui incendiu declanșat în iunie 2021, care a dus atunci la sistarea activității.

Inaugurare programată la final de an

“Frigoglass este ferm decisă să păstreze un număr cât mai mare de angajaţi pentru a le asigura clienţilor săi echipamente premium de refrigerare, precum şi să asigure o reconstrucţie rapidă a fabricii sale, care se doreşte să devină operaţională în trimestrul IV din 2022.

Echipa de conducere îşi exprimă recunoştinţa faţă de angajaţi, furnizori şi autorităţi locale pentru sprijinul acordat în reluarea rapidă a activităţii de producţie în România”, anunțau reprezentanții societății.

Lider mondial pe piața ICM

Frigoglass are sediul central în Grecia și este partener strategic al brandurilor de top din domeniul băuturilor. Este lider mondial în domeniul producătorilor de produse pe piața Ice Cold Merchandisers și principalul furnizor pentru ambalaje de sticlă în mare parte a Africii de Vest pentru acest sector.

Frigoglass are ca obiect de activitate fabricarea echipamentelor de ventilație si frigorifice, exclusiv a echipamentelor de uz casnic. Este deținută integral de Frigoinvest Holdings.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aeroportul Cluj introduce, în premieră, destinația Perugia

Articolul următor

IKEA deschide un punct de ridicare comenzi în Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share