Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Societatea Frigoglass a reluat activitatea societății din Timișoara, dar în cadrul unei hale închiriate

Societatea Frigoglass, aflată la câțiva kilometri de Timișoara, reia activitatea de producție, chiar dacă pentru aceasta s-a apelat la închirierea unei hale în cadrul unui parc industrial. În urmă cu câteva luni, fabrica societății, aflată lângă drumul național Timișoara – Moravița (granița cu Serbia), a fost distrusă în cadrul unui incendiu.

Compania Frigoglass anunţă că a reluat activitatea de producţie, conform planificării, din această săptămână, în cadrul unei linii de asamblare amplasată într-o hală închiriată din cadrul Platformei Industriale Incontro din Timişoara. Reluarea producţiei survine după incendiul devastator al fabricii de echipamente frigorifice în iunie 2021.

Compania Frigoglass este ferm decisă să păstreze un număr cât mai mare de angajaţi pentru a le asigura clienţilor săi echipamente premium de refrigerare, precum şi să asigure o reconstrucţie rapidă a fabricii sale, care se doreşte să devină operaţională în trimestrul al patrulea din 2022. Echipa de conducere Frigoglass România îşi exprimă recunoştinţa faţă de angajaţi, furnizori şi autorităţi locale pentru sprijinul acordat în reluarea rapidă a activităţii de producţie în România”, au anunțat reprezentanții societății.

Fabrica celor de la Frigoglass a ars aproape în totalitate în noaptea de 5 spre 6 iunie, dimensiunea incendiului făcând necesară inclusiv sosirea unor echipaje de pompieri din Arad și Caraș Severin. Incendiul a dus la închiderea activtății, aceasta fiind puternic afectată.

Compania Frigoglass are sediul central în Grecia și este partener strategic al brandurilor de top din domeniul băuturilor. Este lider mondial în domeniu producătorilor de produse pe piața Ice Cold Merchandisers (ICM), dar și principalul furnizor pentru ambalaje de sticlă în mare parte a Africii de Vest pentru acest sector. Frigoglass deține la Timișoara una dintre cele mai importante fabrici ale grupului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Blocaj de 10 luni pe A3, lângă granița cu Ungaria

Articolul următor

Clujul și-a făcut fond de inovare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share