Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Timișoara a primit cei mai mulți bani de la bugetul central pentru activitatea de termoficare

Ministerul Dezvoltării a anunțat ce fonduri au fost alocate în precedentul sezon pentru asigurarea încălzirii populației în sistem centralizat. Valoarea totală a fondurilor alocate de Minister a fost de 360,9 milioane lei, beneficiare fiind 27 de unități administrativ-teritoriale la nivelul cărora funcționează sisteme centralizate de alimentare cu energie termică, pentru achiziția de combustibil, gaze naturale sau păcură.

Dintre localitățile care au beneficiat de aceste alocări, sume importante au primit municipiile Timișoara (67.840.130,52 lei), Constanța (61.273.377,37 lei), Arad (40.997.859,05 lei) și Bacău (40.847.232,88 lei).

“Alocarea fondurilor a fost, cu siguranță, o măsură benefică, prin care ne-am atins obiectivul de a asigura continuitatea furnizării energiei termice, în special pentru populație, spitale și unități de învățământ. Suntem încrezători că autoritățile locale se pregătesc încă de pe acum pentru asigurarea energiei termice în următorul sezon rece, pentru încălzirea locuințelor și a instituțiilor” a declarat Cseke Attila, ministrul dezvoltării.

Potrivit Legii bugetului de stat pe anul 2022, MDLPA a avut un buget de 400 milioane lei pentru susținerea activității unităților administrativ-teritoriale, în vederea asigurării furnizării energiei termice.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
În acest timp studioul BPC a avut un profit de 2,2 milioane de lei, în comparație cu 1,3 milioane, dublându-și numărul de angajați, de la 2 la 4.

Firma lui Mircea “Bravo” și-a dublat profitul în pandemie

Articolul următor
Șapte proiecte de infrastructură rutieră ale județului Sălaj, de 140 de milioane de lei, vor fi concretizate Programul Naţional de Investiţii "Anghel Saligny".

Sălajul are proiecte de 28 milioane euro finanțate prin “Anghel Saligny”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share