Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Delgaz Grid și Electrica Distribuție au branșat blocurile de tineret din Zalău

Cele două blocuri din Dumbrava Nord destinate tinerilor grupează peste 100 de apartamente

Societatea de stat Distribuție Energie Electrică România (DEER) și compania privată Delgaz Grid au realizat alimentarea noilor blocuri.

Delgaz Grid a executat rețeaua de alimentare cu gaze naturale până la o distanță de 10 m față de cele două blocuri aflate în execuție. Drumul de acces este realizat provizoriu pentru a asigura accesul constructorului în șantier.

DEER a realizat alimentarea cu energie electrică a cartierului, inclusiv postul de transformare care este amplasat la o distanță de 10 m față de blocul cu 10 etaje aflat în execuție și sunt realizate branșamentele electrice.

Municipalitatea zalăuană concretizează două blocuri ANL, de 6 și de 10 etaje, rezultând 100 de apartamente. Lucrările de execuție la cele două blocuri din cartierul Dumbrava Nord sunt foarte avansate.

În scurt timp proiectul pentru tineri va fi finalizat. La blocul cu șase etaje mai sunt de realizat finisaje exterioare și la trotuarul de protecție. Se vor efectua probe la instalația de gaz, retușuri, curățenie. Aici mai trebuie să se monteze liftul.

La blocul cu 10 etaje, pe scara A, mai sunt de montat uși interioare. Se lucrează la finisaje la ultimele niveluri și la casa scării. Vor fi efectuate probe la instalația de gaz și se va monta liftul.

La scara B se montează ușile interioare se lucrează la finisaje la ultimele etaje și la casa scării și se vor efectua probe la instalația de gaz. Până la finalizarea lucrărilor la blocuri vor fi realizate utilitățile la limita lor de proprietate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Asociația Întreprinzătorilor Maramureș (AIM) a oficializat nou său sediu din Baia Mare. Acesta este Casa Schreiber, din Piața Libertății.

Întreprinzătorii maramureșeni s-au mutat în Casa Schreiber

Articolul următor

Invazie la Cluj: 85.000 de participanți la deschiderea Untold. Businessmenii de la VIP

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share