Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Invazie la Cluj: 85.000 de participanți la deschiderea Untold. Businessmenii de la VIP

Străzile, localurile, magazinele și mijloacele de transport din Cluj au fost luate cu asalt | Foto: Untold, Emil Boc

Prima zi a festivalului de la Cluj-Napoca a contabilizat 85.000 de participanți, veniți din toată lumea. Printre aceștia, cunoscuți oameni de afaceri din România.

Stadionul Cluj Arena a oferit câteva dintre premierele pregătite de creatorii Untold. Danezul Morten, cea mai puternică nouă intrare în DJ Mag Top 100, direct pe locul 39, a pus bazele unui nou gen în muzica electronică, Future Rave.

,,Mi-am dorit atât de mult să ajung aici! Am văzut o filmare cu drona făcută de bunul meu prieten David Guetta și am fost uluit. Acum sunt aici, parte din această poveste extraordinară! Untold pe locul cinci în lume? Sunteți siguri? E în primele trei festivaluri din lume!”, a declarat Morten.

Acesta a prezentat versiunea remix pentru ,,Titanium” dar și succesele lansate alături de partenerul său, David Guetta, ,,Impossible”, ,,Kill Me Slow”, ,,Never Be Alone”, ,,Permanence”, ,,Make It To Heaven”.

 

Tehnologia, utilizată din plin de artiști

Steve Aoki (SUA) aflat în top 10 cei mai mari DJ-i ai lumii, a pregătit un set special, în exclusivitate pentru fanii Untold, în care a prezentat și o premieră, ,,The Whistle”, viitorul său single, piesă la care a lucrat cu Timmy Trumpet. Aoki a creat și un Yat, un șir de unul până la cinci emoji-uri, care poate fi folosit ca nume de utilizator digital, pentru festival: Contele Dracula, un vrăjitor, o notă muzicală și un alchimist.

Pe mainstage la Cluj Arena au mai evoluat Claptone, mulți dintre fanii DJ-ului purtând masca aurie asociată cu identitatea ascunsă a germanului, dar și o altă apariție în premieră la Untold, Above & Beyond (Marea Britanie).  Inna, artistă care a doborât un record de vizualizări pe YouTube, a avut un show live.

 

 

Folclor combinat cu muzică electronică

Irina Rimes, Surorile Osoianu și David Ciente au combinat elemente din folclorul românesc cu elemente din pop și muzică electronică. Partydul Kiss FM a reunit, după 20 de ani, trupa Gaz pe Foc. Programul la scena principală de la Cluj Arena s-a încheiat cu show-ul lui Manuel Riva. La scena Alchemy au evoluat Paraziții, Macanache, Șuie Paparude, Mario Glass & Bvcovia, Groove Hustlaz, Malaa, Noisia.

Pe scena principală concertează vineri Dimitri Vegas & Like Mike – cap de afiș, Chico Rose, Dirty Nano, Gryffin, G-Eazy, Damian & Brothers, Paul Kalkbrenner, Don Diablo, Bassjackers. Pe scena Time vor urca, pentru prima oară, Andreea Esca & Otravă, Andi Moisescu.

Businessmeni din București și Cluj, în zona VIP

Printre oamenii de afaceri prezenți, în prima zi de festival, în Zona VIP a Untold s-au numărat Dragoș Petrescu (City Grill), Radu Hanga (Bursa de Valori București), Gabriel Cârlig (Jolidon), Anatol și Margareta Tighinean (Regus), Claudiu Sugar (La Salina), Cosmin Moldovan (Carmangerie Moldovan). În același perimetru au putut fi văzute vedete din capitală precum Andi Moisescu sau Andreea Antonescu, manageri ai cluburilor de fotbal sau personalități din social media.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Delgaz Grid și Electrica Distribuție au branșat blocurile de tineret din Zalău

Articolul următor

Europan Prod va repara trecerile peste calea ferată de la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share