Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Întreprinzătorii maramureșeni s-au mutat în Casa Schreiber

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș (AIM) a oficializat nou său sediu din Baia Mare. Acesta este Casa Schreiber, din Piața Libertății.
Membrii prezenți au avut ocazia de a socializa și a stabili acțiunile și proiectele viitoare | Foto: AIM

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș (AIM) a oficializat nou său sediu Baia Mare, născut dintr-un parteneriat public – privat.

Acesta este Casa Schreiber, din Piața Libertății. Mai mulți membri ai AIM au vizitat biroul unde se vor desfășura activitățile asociației în cadrul unui parteneriat încheiat cu Primăria Baia Mare.

Inaugurarea noii locații a fost sărbătorită cu un pahar de prosecco și cu multă voie bună. Membrii prezenți la Casa Schreiber au avut astfel ocazia de a socializa și stabili acțiunile și proiectele ce urmează a fi concretizate.

Casele Schreiber și Bay, din Piața Libertății, monumente istorice învecinate, au fost incluse de către Ministerul Culturii în planul național de restaurare, fiind aflate atunci în stare de degradare gravă. Acestea au fost preluate de statul român de la vechii proprietari, în 1998, cu despăgubiri de 168 de milioane de lei.

În decurs de patru ani, numărul de membri al AIM a crescut de la 31 la 60. 31 de companii și-au unit forțele pentru a pune bazele organizației, în 2018. Până acum, AIM a ajuns la 60 de companii membre.

Obiectivele sale prioritare sunt asigurarea cantitativă și calitativă a resurselor umane necesare activităților economice, creșterea competitivității capitalului românesc în raport cu cel străin, extinderea climatului de concurență loială. AIM se bazează pe crearea de parteneriate.

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș (AIM) a oficializat nou său sediu din Baia Mare. Acesta este Casa Schreiber, din Piața Libertății.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Recul în piața imobiliară a Clujului. Mai puține locuințe vândute în acest an

Articolul următor

Delgaz Grid și Electrica Distribuție au branșat blocurile de tineret din Zalău

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share