Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ministerul Investițiilor Europene a verificat proiectele Regiunii Nord-Vest

Ovidiu Cîmpean s-a întâlnit cu conducerea agenției regionale din Cluj | Foto: ADRNV

Ovidiu Cîmpean a efectuat prima sa vizită la Cluj-Napoca în noua sa calitate: cea de demnitar în cadrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE).

Cîmpean a avut o întâlnire de lucru, la Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADRNV), cu Sanda Cătană – director general interimar, Petru Alboi-Șandru – director executiv interimar al Direcției de implementare a Programului Operațional Regional (POR), Michaela Mihăilescu, expert cu rol de ofițer programare al POR Nord-Vest 2021-2027.

Pe agenda discuțiilor purtate în cadrul acestei întâlniri s-a aflat stadiul implementării POR 2014-2020, dar și portofoliul de proiecte aflate în pregătire pentru următoarea perioadă de programare în cadrul POR Nord-Vest 2021-2027.

Cîmpean a fost numit recent în funcția din cadrul MIPE. El îndeplinea funcția de director de dezvoltare în cadrul Primăriei Cluj-Napoca. Regiunilor Ardealului de Nord și Banatului li s-a aprobat atribuirea a câte 1,1 miliarde de euro în cadrul Programelor Operaționale Regionale.

POR Nord-Vest a primit, în 26 mai, avizul din partea Guvernului. Acesta are printre obiective creșterea inteligentă și sustenabilă a economiei, valorificând diversitatea locală și stimulând inovarea în vederea diminuării disparităților și creșterii standardului de viață. Programul cuprinde județele Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu-Mare, Sălaj.

Total
5
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Târg de produse tradiționale cu vânzare la Guruslău

Articolul următor

Prima cursă cu obstacole Arka Park din România, la Păltiniș

Citește și:
Pentru MedLife există varianta unei achiziții sau a unei investiții de la zero
Citeste mai mult

MedLife țintește piața Bistriței

Cel mai dinamic jucător din piaţa românească de servicii medicale, cu afaceri de 860 de milioane de lei,…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
5
Share