Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Isosport a achiziționat Novo Tech Group, care operează o fabrică de producție în Oradea

Isosport, liderul mondial pe piața compozitelor din plastic pentru industria de schi și snowboard, a achiziționat Novo Tech Group, un producător lider de produse din plastic de înaltă calitate. Novo Tech Group operează la Oradea prin Grass Tech SRL.

Acordul include cele două site-uri de producție ale sale din Polonia și România (Oradea) operate de Novo Tech Group, precum și un site de vânzări suplimentar în Belgia. Prin această tranzacție, Isosport își întărește rolul de lider de lider de piață și specialist în industrie cu o strategie de creștere axată pe diversificarea afacerii sale și identificarea și succesul pe piețele de nișă.

La achiziția Isosport a ajutat Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP).

NNDKP a oferit asistență juridică în toate aspectele României, inclusiv analiza due diligence, structurarea tranzacțiilor, documentele relevante ale tranzacției și procedurile de închidere pentru compania românească care operează fabrica din Oradea.

Această tranzacție are multe aspecte complexe și reprezintă o mișcare semnificativă a pieței în mediul actual dificil. Suntem încântați să facem parte din acest proiect și să sprijinim strategia Isosport de a-și extinde portofoliul și de a stabili o prezență în România. a declarat Corina Dumitru, partener corporate/M&A practice la NNDKP.

Total
39
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Investiție de 300.000 euro în amenajarea lacului Gheorgheni din Iulius Parc Cluj

Articolul următor

Parcul Industrial Eurobusiness I Oradea va fi extins cu peste 94.000 mp

Citește și:
Pentru MedLife există varianta unei achiziții sau a unei investiții de la zero
Citeste mai mult

MedLife țintește piața Bistriței

Cel mai dinamic jucător din piaţa românească de servicii medicale, cu afaceri de 860 de milioane de lei,…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
39
Share