Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Platforme de deșeuri semi-îngropate în zonele turistice din județul Bihor

Luni, 22 august 2022, a fost semnat contractul pentru realizarea a 13 platforme de deșeuri semi-îngropate în zonele turistice ale județului Bihor. Firma desemnată câștigătoare, în urma licitației, este Best Tools Company. Proiectul este implementat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Ecolect Group.

Locații

Locațiile unde vor fi amplasate platformele sunt: Șuncuiuș, Vadu Crișului, Roșia, Padiș, Remetea, Bratca, Vârtop, Stâna de Vale, Ștei, Coada Lacului, Luncasprie, Cărăsău și Budureasa.

,,Locațiile au fost alese după o consultare cu toți primarii din județul nostru. Platformele vor fi construite în cele mai aglomerate zone turistice, astfel încât să existe un sistem corespunzător de depozitare și gestionare a deșeurilor. Practic, vor fi achiziționate 13 platforme, fiecare dintre acestea având câte trei recipiente, unul, cu o capacitate de 3 metri cubi, pentru sticlă și două, cu o capacitate de 5 metri cubi, pentru deșeu rezidual, respectiv deșeuri reciclabile – hârtie, carton, plastic”, a declarat Mircea Mălan, președinte al A.D.I. Ecolect Group și vicepreședinte al Consiliului Județean Bihor.

Proiectul va fi realizat în parteneriat primăriile unde vor fi amplasate platformele. Acestea au pus la dispoziție terenul necesar, iar ADI Ecolect Group se ocupă de implementarea proiectului din bugetul propriu. După finalizarea platformelor, primăriile vor încheia un contract cu operatorul de salubritate și vor suporta contravaloarea ridicării deșeurilor.

Valoarea contractului este de 971.382,75 lei, fără TVA.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Timișul are un nou Punct Gastronomic Local, deschis la mică distanță de Timișoara

Articolul următor

Ready for Expo? International Investors’ Lounge returns to Munich

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share