Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Weekend cu „The Batman” la Iulius Mall Cluj

Serile cu film se prelungesc, iar sâmbătă ne întâlnim cu The Batman.

Toamna începe cu o paletă variată de evenimente, la Iulius Mall Cluj, menite să ofere oportunități de a te bucura de primul weekend din septembrie.

Serile cu film se prelungesc, iar sâmbătă ne întâlnim cu The Batman. Despre tendințele pentru cel mai „îndrăgostit” eveniment din viață aflăm la Wedding Days, iar pentru „New kids on the block”, care se pregătesc pentru școală, sunt gata premii cu personalitate.

În Iulius Parc se prelungesc serile cinematografice în aer liber, un maraton de adrenalină, comedie, emoție și suspans la care publicul a fost alături în număr foarte mare, la fiecare reprezentație.

Vineri, în 2 septembrie, Movie Nights îți propune o întâlnire cu „The Batman”, producție cinematografică din acest an, care îmbină acțiunea și drama. Pelicula arată un alt rol al cunoscutului personaj, care se confruntă de această dată cu un criminal în serie, ce are ca ținte personalități oficiale din orașul Gotham.

Pentru a-l captura, Batman este forțat să investigheze corupția la nivel înalt și chiar să pună sub semnul îndoielii implicarea familiei sale. Vei afla deznodământul vineri, de la ora 20:30, relaxat pe iarba din Iulius Parc. În cazul condițiilor meteo nefavorabile, filmul va fi reprogramat pentru o dată ulterioară, care va fi comunicată pe pagina de Facebook a evenimentului.

Wedding Days

Trei zile de weekend, de vineri până duminică inclusiv, sunt suficiente să planifici nunta de poveste, la Wedding Days, în Iulius Mall Cluj. Expozanți din domeniu te vor ajuta să găsești exact acele servicii și articole care să îți ofere evenimentul la care ai visat.

Cel mai important lucru pentru o mireasă este rochia, iar alegerea ei poate fi o decizie dificilă. Clasică, couture, tip prințesă, sirenă, cu dantelă, diafană sau oricum îți imaginezi rochia perfectă pentru tine, ai șanse să o găsești la Wedding Days.

În acest weekend, unde sunt reunite peste 1.000 de modele, fiind active și reduceri. Oferta evenimentului este completată de costume pentru domni, verighete, bijuterii și accesorii, aranjamente florale, invitații și multe alte servicii care se regăsesc pe lista viitorilor miri.

Pregătiri de școală

Ultimul weekend de vacanță și cel în care pregătirile pentru școală îi preocupă pe copii și părinți deopotrivă. La Iulius Mall Cluj găsești, în același loc, o varietate de branduri fashion și sport din care să-ți alegi outfit-urile cool prin care să-ți exprimi personalitatea, librării și magazine care deslușesc universul cunoașterii și-ți devin parteneri în educație, gadget-urile care transformă studiul într-o experiență interactivă și orice ai nevoie pentru a începe noul an cu încredere.

Pentru că schimbarea vine și cu noi comportamente, descoperă un video care să-ți fie sursă de inspirație pentru cele mai noi outfit-uri și accesorii, cele mai trendy rechizite, dar și în lupta împotriva bullying-ului.

Total
11
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Lucrările desfășurate în vederea finalizării, cu fonduri UE, a modernizării și reabilitării Drumului Județean 107M Luna de Sus – Băișoara – Buru – limită cu județul Alba, avansează în ritm rapid, susțin reprezentanții județului Cluj.

Modernizarea șoselei dintre Cluj și Alba se apropie de final

Articolul următor

Succesul și eșecul startup-urilor tehnologice românești

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
11
Share