Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Montegra s-a instalat în Parcul Tetarom I

Din vară, Montegra a devenit partener al ASSA Abloy, liderul global al soluțiilor de control acces.

Furnizorul de soluții de securitate Montegra a decis să se mute în Parcul Industrial Tetarom I, din Cluj-Napoca.

Montegra activează pe piața din România prin proiectarea, furnizarea, instalarea, întreținerea și punerea în funcțiune cu autorizație din partea Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) a sistemelor de securitate.

Acestea sunt alarmare antiefracție, protecție și securitate perimetrală, supraveghere video, control acces auto: bariere automate, uși de garaj, control acces pietonal, interfonie și videointerfonie. Montegra are autorizație IGSU pentru sisteme și instalații de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu.

Din vară, Montegra a devenit partener al ASSA Abloy, liderul global al soluțiilor de control acces. Astfel, și-a extins gama de produse și servicii cu ultimele tehnologii în materie. ASSA Abloy a fost înființat în 1994, printr-o fuziune a companiilor ASSA (Suedia) și Abloy (Finlanda). ASSA Abloy este un grup internațional cu 51.000 de angajați și operațiuni în 70 de țări, având în portofoliu 170 de brand-uri.

Investiții majore în cele trei parcuri industriale

Cele trei parcuri operaționale ale societății Transilvania Echipamente și Tehnologii Avansate produse în România (Tetarom) au generat, în două decenii de activitate, 14.400 de noi locuri de muncă și investiții de 1,2 miliarde de euro.

Tetarom a pornit, în 2001, cu un singur parc, în zona Hoia, din Cluj-Napoca, iar anul trecut administra 4 milioane mp de teren, pe teritoriul celor trei parcuri industriale ocupate 100%. Societatea a demarat construirea unui parc științific (Tetapolis).

În cele trei parcuri Tetarom operaționale funcționează 130 de companii. Tetarom ocupa locul I la nivel național ca profitabilitate a capitalului investit raportat la costul pe locul de muncă înființat, cu o valoare de 1.500 de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
,,Anul trecut, această variantă ocolitoare, de 8 km lungime, a fost transferată autorităților locale pentru a realiza studiul de fezabilitate și proiectul tehnic.

Licitație anulată pentru Centura Zalău Nord

Articolul următor

La aniversarea de 20 de ani AHK România premiază performanța

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
În februarie 2024, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică (SPT) au însumat 41.450, potrivit Direcției Județene de Statistică.
Citeste mai mult

Turismul face pași înapoi la Cluj

Sosirile turiștilor în județ, în luna februarie, s-au diminuat față de aceeași perioadă a anului trecut. În februarie…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share