Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Festivalul Silvoiței își reia tradiția la Vultureni

La Vultureni este o Asociație non profit care reunește horticultori, fermieri, artiști, producători și crescători de animale din comuna Vultureni.
Festivalul sătesc din Vultureni adună anual câteva mii de participanți

Fundația Romanian Business Leaders (RBL) Cluj se va implica în evenimentul organizat de Asociația La Vultureni, Colina Nouă și Primăria Vultureni.

Festivalul Silvoiței se va derula în perioada 17-18 septembrie, iar cei prezenți pot experimenta bucuria și aventura vieții de la sat. Comuna se află la 25 km de Cluj-Napoca. Comunitatea de artiști și producători din zonă a inițiat, în 2018, prima ediție a Festivalului Silvoiței.

Participanții sunt așteptați cu gem de prune proaspăt, preparată în ceaun la fața locului, mâncare tradițională, activități în aer liber pentru copii, piață cu produse locale. Activitățile pentru copii și adulți sunt incluse în biletul de intrare, cu excepția ridicării cu balonul cu aer cald.

Principalele activități sunt ridicare cu balonul cu aer cald; plimbări cu tractorașul, căruța sau călare, drumeții ghidate pe dealurile din împrejurimi. Concursurile, activitățile și jocuri pentru copii programate sunt alergat pe baloți, concurs de cărat cu roaba sau de sărit cu sacul, fotbal, volei sau badminton.

4.000 de oameni la prima ediție

Vor fi organizare ateliere creative: pictură și atelier de modelaj în lut cu ceramista Cristina Pop din Vultureni; standuri cu mâncare tradițională: gulaș, balmoș, plăcinte, zacuscă pe foc de lemne, ciocolată de casă, silvoiță proaspătă, sucuri naturale, limonadă și sirop.

Prima ediție a Festivalului Silvoiței a fost organizată în 2018, având o participare de 4.000 de oameni. La Vultureni este o asociație nonprofit care reunește horticultori, fermieri, artiști, producători și crescători de animale din comună. RBL este vehiculul de acțiune al liderilor din mediul privat de business pentru construcția unei Români în care generațiile viitoare să își dorească să trăiască.

Misiunea RBL este ca România să devină o țară mai bună pentru afacerile responsabile și pentru toți românii. Proiectele fundației se subscriu celor trei domenii pe care RBL le consideră importante pentru schimbare și dezvoltarea societății: antreprenoriat, educație, bună guvernare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Aeroexpress a lansat, în 5 septembrie, zboruri regulate din Budapesta spre aeroportul din Cluj-Napoca

Aeroexpress se instalează în Cluj și Mureș

Articolul următor

Dacian Badea, Bioforia: “Produsul bio este cel certificat ecologic”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share