Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Business Mark – Real Estate & Construction Forum 2022

Fie că vorbim despre retail, industrial & logistics, office sau rezidențial, viitorul real estate este clar orientat către sustentabilitate, digitalizare și automatizare. Nevoile oamenilor se schimbă, tehnologia joacă un rol din ce în ce mai relevant în real estate, confortul și experiența ultilizatorilor se îmbunătățesc, iar termeni precum sănătate, well-being, sau walkable city au devenit obiective strategice pentru dezvoltatori. Schimbările climatice, sustenabilitatea, dorința de reducere a riscurilor și creșterea performanței financiare au făcut ca integrarea principiilor ESG să devină o prioritate în luarea deciziilor de business pentru proprietarii și investitorii din piața de real estate.

Șocurile externe, inflația galopantă, deficitul forței de muncă, modificările fiscale, creșterea accelerată a dobânzilor, dificultățile de aprovizionare din piața materiilor prime, majorarea prețurilor la energie sunt aspecte ce influențează piața de real estate.

Cu o piață vestică destul de saturată, la nivel de retail, România rămâne o piață atractivă pentru investitori și ne așteptăm la lansarea unor noi branduri internaționale pe piața locală. Însă, clienții își schimbă obiceiurile de cumpărare, iar retailerii trebuie să îşi adapteze întreaga strategie omnichannel la aceste schimbări. De asemenea, diminuarea puterii de cumpărare poate afecta vânzările retailerilor, generând astfel o diminuare a ritmului de creştere a cererii în domeniul spaţiilor de depozitare.

Care sunt concluziile anului 2022 și la ce trebuie să ne așteptăm în următoarea perioadă? Care este cel mai rezilient sector? Ce proiecte noi sunt anunțate și care vor fi segmentele ce vor oferi cele mai bune randamente? Cum a evoluat piața de real estate atât pe plan național, cât și în context regional?

Pe 14 – 15 septembrie 2022, Business Mark vă invită la a XV-a ediție a evenimentului „Real Estate & Construction Forum”, să dezbatem împreună cu unii dintre cei mai importanți jucători din industrie situația pieței de real estate. În cele două zile de eveniment, vom discuta despre tendințele pieței și vom analiza fiecare segment în parte: retail, industrial & logistics, office & rezidențial.

Evenimentul se va desfășura în format hibrid, atât on-site (la JW Marriott Bucharest Grand Hotel), cât și online (pe platforma MyConnector). Experiența in-person va fi completată de cea virtuală, participanții având facilități de networking, chat și zonă expozițională.

Detaliile evenimentului

Ora și data începerii: 14.09.2022 – 09:00
Ora și data final: 15.09.2022 – 15:00
Locatie: JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Tip eveniment: Hybrid
Domeniu: Real Estate & Construction
Telefon: +40213139819
e-mail: office@business-mark.ro
Adresă eveniment: Calea 13 Septembrie 90, București 050726
București, România

Detalii, speakeri și înregistrare: click aici

Audiență

  • Investitori pe piața imobiliară
  • Dezvoltatori imobiliari
  • Agenții imobiliare și brokeri
  • Companii de construcții
  • Companii de consultanță
  • Birouri de arhitectură
  • Furnizori de materiale de construcții și tehnologii
  • Comercianți de materiale de construcții
  • Societăți de avocatură
  • Experți în domeniu
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Timișul cere bani din PNRR pentru reabilitarea a opt case tradiționale din Charlottenburg, singurul sat circular din România

Articolul următor

Brutăria Sergiana trece pragul primelor trei decenii!

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share