Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Thomas Reynaert, Airlines for Europe: “Guvernele să susțină un mediu sănătos pentru companiile aeriene”

Thomas Reynaert, directorul A4E, a evidențiat faptul că zborurile facilitează mobilitatea socială și economică în Europa, conectând oamenii, regiunile și orașele din UE.

Directorul general al celei mai mari asociații de companii aeriene din Europa (A4E) a promovat la Cluj, conectivitatea regională.

Thomas Reynaert, directorul A4E, a evidențiat faptul că zborurile facilitează mobilitatea socială și economică în Europa, conectând oamenii, regiunile și orașele din UE.

“În aceste vremuri dificile, avem nevoie de guverne și autorități de reglementare care să stabilească un cadru adecvat pentru continuarea susținerii unui mediu sănătos și competitiv pentru companiile aeriene. La său, acesta va asigura conectivitatea regională atât de necesară în cel mai durabil mod”, a menționat Reynaert.

„Cooperarea tuturor actorilor din transportul aerian de la nivel regional este foarte importantă”, a spus Kostas Iatrou, CEO al Air Transport News (ATN). „Transportul aerian și turismul sunt interconectate structural. Accesibilitatea sporită și conectivitatea aeriană sunt de o importanță capitală pentru dezvoltarea turismului”, a menționat Andreas Papatheodorou, președintele Societății Elene de Aviație.

Vor să recupereze din traficul aerian

La Conferința Regional Air Transport (CRAT) 2022, de la Cluj-Napoca, participă lideri ai industriei de transport aerian european și alte personalități discută despre cele mai bune practici în domeniile cooperării și conectivității.

CRAT se se concentrează pe evidențierea modului în care companiile aeriene, aeroporturile sau operatorii de handling pot depăși conflictele tipice privind recuperarea traficului aerian, pentru a stabili practici comune de cooperare durabilă care să aducă mari beneficii, nu numai pentru piața de transport aerian, ci de asemenea pentru regiunile şi comunitățile locale.

Scopul conferinței este de a reconstrui un nivel sporit de conectivitate regională în era post-COVID 19. Participă reprezentanți ai unor aeroporturi din Istanbul – Kadri Samsunlu, Atena – Ricardo Lambiris, companii ca Sky Express – George Lioumbis, Menzies Aviation – Cristian Paris. CRAT este organizată de Aeroportul Internațional Cluj și ATN.

Emisii zero de carbon, până în 2050

A4E este cea mai mare asociație de companii aeriene din Europa, cu sediul la Bruxelles. Membrii săi s-au angajat să obțină emisii nete de carbon zero pentru propriile operațiuni până în 2050. Cu o flotă de 3.200 de aeronave, companiile membre au transportat 270 de milioane de pasageri în 2021.

Membrii săi cu activități aeriene de mărfuri și poștă transportă annual 3,7 milioane de tone de mărfuri, vaccinuri salvatoare și echipamente medicale esențiale către 360 de destinații, cu avioane de marfă sau pasageri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ambasadorul Israelului, în vizită la Oradea

Articolul următor

A început forarea piloților la pasajele din Piața Emanuil Gojdu din Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share