Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Spitalul Premiere din Timișoara a primit două importante acreditări din partea Surgical Review Corporation

Una dintre cele mai mari unități medicale private din zona de vest a României, Spitalul Premiere din Timișoara, parte din Rețeaua de Sănătate Regina Maria, a fost desemnat Centru de Excelență în chirurgia ortopedică și Centru de Excelență în tratarea multidisciplinară a endometriozei, de către Surgical Review Corporation din Statele Unite ale Americii.

Cele două acreditări obținute de Spitalul Premiere sunt rezultatul unui amplu și riguros proces de evaluare a circuitelor, ghidurilor și protocoalelor folosite de echipele medicale ale spitalului. De asemenea, atestă standardul ridicat al serviciilor medicale, precum și expertiza medicilor.

Surgical Review Corporation este o organizație nonprofit care are ca obiectiv siguranța pacienților și care oferă acreditări pentru unități chirurgicale și medici. În esență, acreditările SRC certifică calitatea serviciilor și siguranța actului medical obținute constant de către echipele medicale ale spitalului.

Endo Institute devine primul și singurul centru de excelență în diagnosticul și tratamentul endometriozei din România, cu două acreditări internaționale – acreditat de European Endometriosis League (EEL) și Surgical Review Corporation (SRC). Această acreditare demonstrează încă o dată dedicarea și implicarea medicilor în oferirea de servicii de îngrijire excepționale, atât tratamente chirurgicale cât și management non-chirurgical, femeilor afectate de endometrioză.

Spitalul Premiere din Timișoara este specializat în proceduri ortopedice minim invazive, cu expertiză în procedurile de endoprotezare de șold și de genunchi, în medicina sportivă și în îngrijirea multidisciplinară a tumorilor osoase. Departamentul oferă și asistență de urgență 24/7 pentru nevoile acute ale pacienților.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CTP’s Kicks Off Investment Programme to Double the Size of its Logistics/Industrial Portfolio in Germany by 2026

Articolul următor

Senzorii timișorenilor de la uRad Monitor au fost montați în Ucraina

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share