Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mobila de Șimleu, expusă la BIFE-SIM

Fabrica din județul Sălaj va participa la târgul internațional BIFE SIM cu un stand de 140

Producătorul de mobilă Simex, din orașul Șimleu Silvaniei, va participa va expoziția de profil BIFE-SIM 2022, din capitală.

Fabrica din județul Sălaj va participa la târgul internațional BIFE-SIM cu un stand de 140 mp. Printre colecțiile expuse de către grupul Simex se numără Flora, Jasmina, Regina sau Contemporan.

Grupul de mobilă Simex a vândut retailerului german Lidl terenul pe care se află una dintre fabricile sale din Șimleu Silvaniei, producția fiind mutată în afara orașului, în localitățile Cehei și Nușfalău. Simex avea, în 2019, vânzări de 11 milioane de euro, cu patru fabrici și 700 de angajați.

Târgul de la complexul expozițional Romexpo, din București, va avea loc în perioada 22-25 septembrie.  BIFE-SIM 2022 reprezintă noutățile pentru cei care vor să fie la curent cu ultimele concepte și tendințe în materie, dar și o incursiune în lumea mobilierului de serie sau unicat, produs în România sau pe plan internațional, minimalist sau îmbogățit cu motive tradiționale autohtone.

Divizat în sectoare tematice, târgul reunește oferta saloanelor de mobilier clasic, design, confort, decorațiuni și corpuri de iluminat. Vizitatorii au parte de sfaturi și idei pentru transformarea casei, în concordanță cu personalitatea și preferințele fiecăruia, și pe cea a salonului de bucătării, care completează conceptul de amenajare și design interior.

BIFE-SIM 2022 întregește tabloul industriei mobilei, prezentând și o ofertă de echipamente, utilaje și materii prime pentru industria lemnului, destinată eficientizării fluxului de producție și implementării de noi tehnologii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Vadu Crișului se pregătește de sărbătoare

Articolul următor
Momentan, traficul în zona Valea Drăganului se desfășoară alternativ, pe una dintre benzi, a precizat administrația județeană.

Noul pod de la Valea Drăganului a devenit circulabil

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share