Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Oradea, printre destinațiile preferate de turiștii din întreaga lume

Potrivit anunțului făcut de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, orașul Oradea a reușit în urma voturilor a peste 500.000 de turiști din întreaga lume să ocupe locul 6 în topul destinațiilor potrivite atât pentru călătoriile de tip city-break, cât și pentru vacanțele prelungite.

Conform clasamentului Europe’s Best Destinations, Oradea este considerat un model pentru multe dintre destinațiile din România, cu un peisaj arhitectural surprinzător și un program cultural divers.

Top

Clasamentul include destinații din țări precum Spania, Franța, Belgia, România reușind să surclaseze țări precum Anglia, Italia, Grecia sau Austria.

Locul 1 este ocupat de Ljubljana – Slovenia, locul 2 – Marbella – Spania, locul 3 – Amiens – Franța, locul 4 – Plovdiv – Bulgaria, locul 5 – Louvain – Belgia.

Desemnată anul acesta cea mai frumoasă destinație Art Nouveau din Europa, Oradea merită să se afle pe lista de destinații turistice care trebuie vizitate cel puțin o dată în viață.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Noul mare complex comercial din Turda, FunShop Park (FSP), de lângă hipermarketul Kaufland, se va deschide din 22 septembrie.

Turda va avea al doilea mall: FunShop Park

Articolul următor
Prin semnarea contractului, AIAIC va achiziționa echipamente aeroportuare pentru deszăpezire, degivrare/antigivrare a suprafețelor de mișcare și determinarea gradului de frânare.

Aerogara clujeană își cumpără echipamente pe bani europeni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share