Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Turda va avea al doilea mall: FunShop Park

Noul mare complex comercial din Turda, FunShop Park (FSP), de lângă hipermarketul Kaufland, se va deschide din 22 septembrie.

Noul mare complex comercial din Turda, FunShop Park (FSP), de lângă hipermarketul Kaufland, se va deschide din 22 septembrie.

Până acum, dezvoltatorii au anunțat ca deschidere a FSP al doilea semestru al anului, conform Turda News. Complexul este dezvoltat de polonezii de la Scallier. Pepco, KiK, Sportisimo, Penti, Elmark și Super Zoo s-ar afla printre retailerii din noul mall. Alte magazine vehiculate sunt Tedi, Hervis, DM Drogerie Markt, Flanco, Animax, Noriel.

Noul mall al Turzii va fi amplasat în spate la Kaufland și va avea o suprafață închiriabilă de 9.082 mp, cu 270 de locuri de parcare. Dezvoltatorul polonez vrea să finalizeze investiția în acest an, în trimestrul III sau IV. Investiția într-un parc de acest gen este estimată între 5 și 10 milioane de euro.

Rețea de parcuri comerciale în orașe mai mici

Scallier a pătruns pe piața din România în 2020. Grupul și-a propus construirea unor parcuri comerciale în orașe mai mici, unde nu există încă suficiente spații de retail. “FSP este un nou lanț de parcuri comerciale care vor fi construite în orașe mici și mijlocii din România, având facilități compacte adaptate nevoilor comunităților locale.

Obiectivul nostru este să creăm un mediu care să se potrivească foarte bine nevoilor și așteptărilor locuitorilor orașelor mici și mijlocii din România și cerințelor lanțurilor locale și internaționale de retail”, este prezentarea de pe site-ul companiei. În Turda funcționează și Nova Shopping Park.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Linnify s-a alăturat ca partner în cadrul HealthFest, împărtășind participanților modul în care tehnologia ne poate ajuta să ducem o viață mai sigură.

Aplicație pentru siguranța copiilor realizată de Linnify

Articolul următor

Oradea, printre destinațiile preferate de turiștii din întreaga lume

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share