Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lidl va da salarii nete de pornire de 450 de euro la Șimleu Silvaniei

Lidl România a anunțat veniturile de pornire la cel dintâi supermarket al său care se edifică în orașul sălăjean.

Prima unitate Lidl care se ridică în orașul Șimleu Silvaniei va acorda angajaților venituri nete de pornire de 2.200 de lei.

Lidl România a anunțat veniturile de pornire la cel dintâi supermarket al său care se edifică în orașul sălăjean. Acestea sunt de 2.200 de lei, cu creștere în următorii trei ani. Se adaugă bonusurile anual – 1.200 lei, de Paște (200-400 lei), de Crăciun (400-800 lei); sporurile de 40% pentru orele de weekend și de 100% de sărbătorile legale; tichetele de masă de 20 lei/zi și cadou de 200 lei/lună; asigurarea medicală.

Societatea Top Quality Team Arad anunța încheierea lucrărilor sale de construcție din cadrul ultimei etape de la noul supermarket din Șimleu. Proiectul cuprinde trei faze: ridicarea structurii de beton, montajul acoperișului și montajul structurii metalice.

Tehnologie cu energie regenerabilă

Producătorul local de mobilier Simex a demolat fosta sa unitate de producție Micro pentru a elibera terenul pentru Lidl. Muncitorii din unitatea respectivă au fost relocați în celelalte fabrici ale Simex din localitățile Cehei și Nușfalău. Simex a declanșat acțiunea de demolare a clădirilor de lângă sensul giratoriu de la intrarea dinspre Zalău în scopul ca terenul să fie predat liber de sarcini către operatorul de retail.

Conducerea Simex menționa că vânzarea era necesară și pentru reducerea costurilor, dar și că tranzacția va ajuta Simex să scape de datorii către bancă și să poată plăti salariile angajaților. În Șimleu există două supermarketuri de rețea: Penny și Unicarm.

În Zalău se edifică un al doilea Lidl. Parte a grupului Schwarz, lanțul comercial Lidl este prezentă în 32 de țări și operează 11.900 de magazine, cu 310.000 de angajați, dintre care 10.000 în România. Aici are 300 de unități și cinci centre logistice.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S-a lansat licitația pentru execuția parcării de la Spitalul Județean Oradea

Articolul următor

88 milioane de euro pentru modernizarea Aeroportului Internațional Satu Mare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share