Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Trencadis va dezvolta sistemul IT al Consiliului Superior al Magistraturii

Trencadis va implementa un sistem informatic integrat care va sprijini activitatea de management la nivelul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

Compania băimăreană de tehnologie specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții software complexe pentru sectorul guvernamental a anunțat un proiect public de transformare digitală.

Trencadis va implementa un sistem informatic integrat care va sprijini activitatea de management la nivelul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). Acesta va contribui la eficientizarea și modernizarea metodelor de lucru utilizate în cadrul activității instituției publice.

Proiectul vizează sprijinirea activității CSM în direcția dezvoltării unui sistem de justiție modern, adaptat cerințelor societății contemporane, prin îmbunătățirea competențelor strategice și manageriale, consolidarea capacității operaționale a CSM, în calitate de factor de decizie responsabil pentru buna gestionare a sistemului judiciar.

Noul proiect, realizat cu Connections Consult București ca subcontractor, va facilita asigurarea condițiilor de organizare și funcționare a instanțelor şi parchetelor, precum şi pentru gestionarea corectă şi echilibrată a carierei judecătorilor și procurorilor.

Proiecte la ANI și Înalta Curte

Trencadis a asigurat la Agenția Națională de Integritate (ANI) servicii de asistență tehnică informatică de întreținere și reparații software, de dezvoltare software și de arhivare. La Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, a implementat un sistem informatic de management integrat al audierilor.

“Implementarea sistemului informatic integrat va sprijini activitatea de management la nivelul CSM şi va contribui astfel la eficientizarea și modernizarea metodelor de lucru utilizate în cadrul activității proprii.

Astfel, se va îmbunătăți modul de lucru al procurorilor și judecătorilor din România. Prin facilitarea modului de lucru se asigura micsorarea timpilor de așteptare pentru cetățeni.

Echipa noastră este entuziasmată de această provocare nouă datorită faptului că va aduce încă un beneficiu cetățenilor și contribuie la creșterea transparenței și a gradului de transformare digitală a instituțiilor publice din România”, a declarat Emilia Jeleriu, Deputy CEO al Trencadis.

Integrare cu sisteme naționale

Realizarea sistemului de la CSM va presupune prestarea de servicii IT (dezvoltare de aplicații, configurare de baze de date și migrare de structuri de date), achiziția de produse (licențe software), servicii de instruire personal.

Aplicaţia va asigura integrarea cu sisteme naţionale (ECRIS, site-ul instituţiei), în vederea interogării și extragerii datelor de identificare ce vor fi asociate fluxurilor și documentelor rezultate urmare desfăşurării activităţilor interne.

Soluțiile implementate vor fi proiectate printr-o abordare care să țină cont de soluțiile tehnice actuale din domeniu și de modul în care acestea se vor dezvolta în perioada următoare, pentru a se asigura interoperabilitatea și funcționalitatea la standarde ridicate de securitate.

Trencadis este o companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software pentru mediul guvernamental și cel de business cu o cifră de afaceri anuală de 20 de milioane de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Campus pentru învățământ dual la Oradea, după modelul din Brașov

Articolul următor

Vinurile USAMV, promovate în orașele Transilvaniei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share