Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Extinderea Spitalului Județean Zalău va costa 2,5 milioane de euro

Proiectul de extindere a Ambulatoriului Spitalului Județean de Urgență Zalău (SJUZ) va fi depus pentru finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Proiectul de extindere a Ambulatoriului Spitalului Județean de Urgență Zalău (SJUZ) va fi depus pentru finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Consiliul Județean (CJ) Sălaj, în parteneriat cu SJUZ, va depune spre finanțare, în cadrul PNRR, proiectul privind extinderea și dotarea ambulatoriului din cadrul unității medicale. Valoarea proiectului este de 12 milioane de lei.

“În această lună au fost lansate mai multe ghiduri în cadrul PNRR – Sănătate, printre care și cel dedicat ambulatoriilor de specialitate. Pentru a valorifica la maximum oportunitățile de finanțare apărute, implicit pentru a crește gradul de absorbție a fondurilor UE, imediat ce se va deschide linia de finanțare, vom depune dosarul aferent proiectului de extindere și dotare a ambulatoriului SJUZ.

Astfel, vom putea recupera banii cheltuiți până acum din bugetul județului și, de asemenea, să atragem fonduri nerambursabile pentru achiziționarea tuturor dotărilor necesare funcționării spațiilor extinse”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.

Investiția de la SJUZ prevede construirea a două noi etaje pe corpul de clădire în care funcționează Serviciul de medicină legală. Aici vor exista cabinete de endoscopie digestivă și bronhoscopie, precum și o sală de angiografie, toate dotate cu echipamente și aparatură de ultimă generație.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Where to eat and drink at Expo Real 2022

Articolul următor

Primul startup de mâncare gătită pentru câini

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share