Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primul startup de mâncare gătită pentru câini

Andrei Cerbu și-a propus să facă un business din mâncarea pentru patrupede

Trei antreprenori au înființat o unitate de producție de mâncare gătită pentru câini, pe baza unor meniuri create în colaborare cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj.

Drooler, primul startup care produce și livrează mâncare gătită pentru câini, a demarat o campania de finanțare pe platforma Ronin. Startup-ul este evaluat acum la 1 milion de euro. Rețetele aprobate de medicii veterinari au fost produse pe scară largă după mai mulți ani de cercetări împreună cu USAMV.

Startup-ul urmărește să atragă investiții de până la 200.000 de euro. Capitalul obținut în urma campaniei de finanțare va fi folosit pentru achiziția de echipamente care să ajute la producerea și livrarea mai multor porții și la extinderea capacității de producție.

Meniurile Dooler conțin ingrediente proaspete, provenite până la 85% din agricultura românească. „Meniurile sunt complete și perfect echilibrate, conținând tot ce are nevoie un câine, de la micronutrienți, la macronutrienți – fără a face rabat de la gustul savuros.

Ingredientele și condimentele pe care le folosim le consumă și oamenii. Mâncarea e gătită lent, ca să nu distrugem vitaminele și conține superalimente de genul varză kale, alge sau turmeric, pe lângă carne”, spune Andrei Cerbu, fondatorul startup-ului.

Drooler, primul startup care produce și livrează mâncare gătită pentru câini, a demarat o campania de finanțare pe platforma Ronin.
Andrei Cerbu și-a propus să facă un business din mâncarea pentru patrupede | Foto: Dooler

Campanie de finanțare pe platforma Ronin

Tichetul de investiție minimă în campania de finanțare derulată de Drooler pe platforma Ronin pornește de la valoarea de 100 de euro. „Ne bucurăm să putem oferi oportunitatea oricui crede în ideea de business inovatoare propusă de Drooler să investească în această companie.

Drooler a fost acceptat pentru listarea pe platforma de investiții tocmai pentru inovația pe care o aduce și pentru că răspunde unei nevoi reale a societății”, a precizat Ovidiu Ghiman, cofondator al Ronin.

Cerbu a spus că ideea de a dezvolta un startup specializat în producerea și livrarea de mâncare pentru câini i-a venit de la husky-ul lui. „Am început să o cresc pe Foca în perioada când abia ce-mi deschisesem primul meu business în HoReCa, un restaurant.

Atunci era câinele cel mai răsfățat din lumea întreagă, pentru că în fiecare zi mânca numai fripturile de cea mai bună calitate, care rămâneau de la restaurant. Eram învățat să gătesc mâncare bună pentru oameni.

De ce să nu fac același lucru și pentru prietenii noștri cu patru picioare m-am întrebat atunci. Așa am demarat o serie de cercetări care au durat patru ani și pe care le-am desfășurat împreună cu USAMV, ca să fiu sigur că meniurile noastre sunt exact ce trebuie pentru sănătatea câinilor noștri”, spune Cerbu.

Prag minim de investiție: 100 de euro

Fondată de Bogdan Almași, Ovidiu Ghiman, Felix Crișan, trei antreprenori cu experiență de business, platforma Ronin a fost lansată în 2021, având la bază convingerea că un business trebuie să aibă în centrul activității sale scopul de a servi nevoilor comunității în cadrul căreia își desfășoară activitatea.

Ronin este o platformă de investiții care sprijină antreprenori locali și europeni să își finanțeze ideile de afaceri indiferent de industria din care fac parte sau stadiul de dezvoltare la care se află.

Echipa Ronin selectează companii inovatoare care au potențial de scalare, conform unei grile independente de evaluare, le sprijină în creșterea nivelului de pregătire pentru investiție, derularea campaniilor de finanțare si le facilitează accesul la investitorii de retail.

Cu un prag minim unic de investiție de 100 de euro, oricine are oportunitatea de a investi în startup-uri, sprijinind antreprenorii și ideile în care cred să atingă succesul.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Proiectul de extindere a Ambulatoriului Spitalului Județean de Urgență Zalău (SJUZ) va fi depus pentru finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Extinderea Spitalului Județean Zalău va costa 2,5 milioane de euro

Articolul următor
Karpatia Horse Show revine “pe cai mari" în 2022! Unul dintre cele mai așteptate evenimente de echitație și lifestyle ecvestru din România și sud-estul Europei are loc în acest weekend pe Domeniul Cantacuzino din Florești, Prahova.

Karpatia Horse Show a ajuns la ediția a șaptea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share