Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Astor Com începe lucrările pe un nou tronson al proiectului Kogălniceanu

Municipalitatea clujeană a anunțat începerea lucrărilor de modernizare pe strada Universității, tronsonul cuprins între străzile A. Iancu și I. C. Brătianu.
Acest fapt determină interzicerea completă a parcării, locurile de parcare existente urmând să fie desființate | Foto: Emil Boc

Compania mureșeană de construcții deținută de familia Sala a demarat modernizarea porțiunii dintre două străzi din centrul Clujului.

Municipalitatea clujeană a anunțat începerea lucrărilor de modernizare pe strada Universității, tronsonul cuprins între străzile A. Iancu și I. C. Brătianu. Acestea au debutat în 26 septembrie și se desfășoară în cadrul proiectului de amenajare urbană a străzilor M. Kogălniceanu, Universității și a celor adiacente.

În prima etapă, execută lucrări pe trotuarul adiacent numerelor fără soț și în zona de parcare amenajată pe str. Universității. Acest fapt determină interzicerea completă a parcării, locurile de parcare existente urmând să fie desființate.

Primele lucrări: Universității – Baba Novac

Circulația pietonilor se va realiza pe culoare pietonale delimitate și asigurate de către executant pe zona lucrărilor și pe trotuarul adiacent numerelor cu soț. Primul perimetru afectat de lucrări, din luna iulie, a fost cel dintre străzile Universității și Emmanuel de Martonne, Biserica Reformată și str. Baba Novac.

Asocierea Astor Com – DE Construct Project Consult a fost desemnată drept câștigătoare a lucrărilor de modernizare a 10 străzi în zona centrală din Cluj-Napoca.

Societatea din Târgu-Mureș a fost unic ofertant la licitație, cu o propunere financiară de 37 de milioane de lei. Astor Com este deținută de Petrică (70%) și Maria (30%) Sala. Aceasta înregistra anul trecut afaceri de 54 de milioane de lei și un profit net de 1,7 milioane.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Cemacon a pus în funcțiune la fabrica sa din Zalău o instalație industrială pentru dezodorizarea aerului viciat și limitarea emisiilor olfactive.

Filtru unic în România, pus în funcțiune de Cemacon la Zalău

Articolul următor
Finala competiției Romanian Transport Company of the Year (RTCY) este dominată, în acest an, de companiile din Transilvania.

Trei transportatori din Ardeal se bat pe supremația națională în 2022

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share